GEZOCHT: enthousiaste en deskundige HRD Professionals met een visie op opleidingen

24 februari 2018 jolanda.vant.erve@develhub.nl
De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) is hét netwerk voor P&O-professionals die zich bezig houden met issues als HR-strategie, arbeidsverhoudingen, werving en selectie, beloningssystemen, arbeidsvoorwaarden en opleidingsplannen (zie ook www.nvp-plaza.nl).


 
Het NVP-opleidingsaanbod is omvangrijk en kleurrijk. Workshops en cursussen worden georganiseerd in allerlei constructies: door NVP (-leden), met partners, of door partners ten behoeve van NVP. In 2018 wil de NVP een gevarieerd en kwalitatief professionaliseringsaanbod neerzetten. De Commissie Opleidingen neemt hiervoor het initiatief. De NVP is op zoek naar deskundige en enthousiaste leden voor de NVP Commissie Opleidingen.
 
Deze commissie bestaat naast een NVP bestuurslid en een aantal leden van de NVP idealiter uit een aantal externe experts. Daarom is de NVP op zoek naar experts zoals HRD professionals om de commissie te versterken om gezamenlijk een kwalitatief opleidingsaanbod samen te kunnen stellen. Een of twee leden van NVO2 ziet de NVP als een zeer welkome en deskundige aanvulling voor de commissie.
 

Download hier de informatie over deze vacature.

 
Vind jij het leuk om de zitting te nemen in deze commissie en daarmee te zorgen voor een kwalitatief opleidingsaanbod voor HR professionals? Stuur dan een mail met je contactgegevens en korte motivatie aan info@nvp-plaza.nl t.a.v. Caroline Loomans, verenigingsmanager.

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam verplicht
Email verplicht, wordt nooit getoond