Directiewisseling Bloomville

Categorieën
Geplaatst door: J.G.T. (Jolanda) van 't Erve op donderdag 7 februari 2019
Tags: nieuwe directeur bloomville, Nieuws, rolf-jan goosen

Directiewisseling Bloomville

Per 1 februari 2019 heeft Rolf-Jan Goosen het stokje overgenomen van Peter Geurtsen in de rol van Algemeen Directeur. Rolf-Jan zal samen met Harry Doornbos, Hans van Buren en Peter Geurtsen het Bloomville directieteam vormen. Rolf-Jan Goosen is sinds 1 oktober 2018 aan boord als Directeur met focus op Business Development en sinds 1 februari eindverantwoordelijk voor Bloomville. Rolf-Jan heeft hiervoor diverse directie functies vervuld binnen de zakelijke dienstverlening.Peter Geurtsen blijft aan Bloomville verbonden in een andere rol, namelijk als Directeur Corporate Accounts. Bloomville is verheugd dat Peter deze rol zal gaan vervullen. 

Bloomville is dé learning service partner van Nederland, met ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van leren, waarin tooling, services en consultancy worden ingezet om medewerkers te inspireren en te verleiden om zich continue te blijven ontwikkelen en daardoor duurzaam inzetbaar blijven.
 
Mocht je naar aanleiding van dit schrijven vragen e/o opmerkingen hebben, dan horen wij dat vanzelfsprekend graag. Dit kan bij voorkeur per e-mail naar info@bloomville.nl.

Geen reacties
Plaats een reactie
  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt nooit getoond)
  •  
  •