Develhub ondersteunt initiatief e-learning-beats-corona en organiseert online Wisdom of the Crowd sessies

19 maart 2020 jolanda.vant.erve@develhub.nl

“Juist nu is ‘verbindend in leren’ wat ons er doorheen kan helpen.” Aldus Dick Krikke, directeur van Develhub. “Daarom zij we ook blij met dit goede initiatief. Dit is écht een effectieve manier om iedereen die in Nederlands professioneel bezig is met leren en ontwikkelen naar een kwalitatief hoger niveau te tillen”.

“Sommigen hebben al veel ervaring met e-learning, webinars en diverse online-tooling”, vervolgt Dick Krikke. “Anderen hebben nu de urgentie om dat in een spoed tempo te ontwikkelen. En juist deze twee groepen gaan elkaar versterken met dit platform. Het delen van kennis, ervaring en vaardigheden maakt ons sterker. Als Develhub zien, horen en voelen we heel veel wat er allemaal gebeurt in het netwerk. Dit proberen we te signaleren en te delen via de onze gebruikelijke communicatiekanalen zoals LinkedIn, Twitter, nieuwsbrieven, en nieuwsberichten op onze website. En de website van e-Learning beats Corona draagt daar ook weer aan bij, zo zijn we samen sterker. Develhub zelf draagt ook een steentje bij. Vanaf 19 maart organiseren we dagelijks een zoom-webinar onder het Motto ‘Wisdom of the Crowd’ voor leden en niet-leden, want we moeten nu één zijn als L&D-ers. Hoe deze meetings er uit precies gaan zien of wat er ter sprake gaat komen? Dat gaan we ook met elkaar ervaren en beleven. Want ook wij hebben zelf nog nauwelijks ervaring hiermee en de lessons learned gaan we delen. Learning by doing dus. Naast onze eigen website zullen we de opgenomen sessies uiteraard ook op e-learning-beats-corona delen”.

“We zijn erg geïnspireerd geraakt door e-learning-beats-corona, dit idee is daardoor op 18 maart ontstaan”, aldus Dick Krikke. Wil je meer weten of meedoen aan de Wisdom of the Crowd-sessies (data, tijden en zoom-links), mail dan naar info@develhub.nl voor de laatste stand van zaken.

1 reactie


Tineke van Kooten
donderdag 19 maart 2020
Leuk, ik doe graag mee!

Plaats een reactie

Naam verplicht
Email verplicht, wordt nooit getoond