DDD Workshop 21: Waarom zeggen we niet wat we vinden? Over psychologische veiligheid op het werk (hybride)

Samen met Jeremy Olivier - singer/songwriter uit Zimbabwe - verzorg ik deze workshop. Kernvraag is hoe een psychologisch veilige werkomgeving gecreƫerd kan worden, waarbij medewerkers optimaal hun kwaliteiten in kunnen zetten. Dat is - zeker in de huidige overspannen arbeidsmarkt - nuttiger dan ooit. Hoe meer medewerkers kunnen bijdragen, hoe hoger immers hun welzijn, hoe lager het ziekteverzuim en verloop, hoe meer innovaties tot stand komen en hoe veiliger het werk zal zijn.

Naast de inspirerende muziek van Jeremy Olivier, gaan we ook in op wat de Afrikaanse filosofie Ubuntu ons hierin te zeggen heeft. De uitspraak van Desmond Tutu 'I need you to be you, so that I can be me' komt zeker aan de orde.

Vertrekpunt voor de workshop is het boek van Jan Hille Noordhof met als titel: Waarom zeggen we niet wat we vinden? En wat daaraan te doen!
 

Datum-tijdstip-locatie

Vrijdag 30 september 2022 van 13.30 - 15.00 uur in het Atelier.
De workshop wordt live gestreamd, dus online deelname is ook mogelijk.

The Learning Collective
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 15.
Het maximum aantal deelnemers voor de live workshop is 15. Online deelname is onbeperkt.
 

Over de trainer

Jan Hille Noordhof heeft ruim twintig jaar ervaring als trainer/adviseur op het gebied van conflicthantering, participatie en onderhandelingsvaardigheden. Met zijn bureau People Plus verzorgt hij over deze thema’s sinds 2004 ook trainingen in Zuid Afrika aan onder meer vakorganisaties en werkgevers. Jan Hille is auteur van het boek Waarom zeggen we niet wat we vinden en wat daar aan te doen? (Atlas Contact 2019).
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknoppen. Wil je live of online deelnemen, kies dan de juiste aanmeldknop.

Ik meld me graag aan voor online deelname


Ik meld me graag aan voor live deelname

Volgend agendabericht

Meer