Trainingsprogramma COVID-19 Preventie

5 maart 2020 anouk.franken@cssbreda.nl
Op verzoek van vele Experts en organisaties ontwikkelt CSS Breda & Zwolle een kant-en-klaar Trainingsprogramma voor COVID-19 Preventie. Dit praktijkgerichte programma ter preventie van het nieuwe coronavirus is nog in ontwikkeling maar zal op zeer korte termijn beschikbaar zijn. ​COVID-19 Preventie: Deskundigheid bevorderen met Beeldend Trainen Het Trainingsprogramma bestaat uit 3 beeldtrainingen op de Beeldtafel waarin kennis, inzichten en vaardigheden over COVID-19 op een interactieve manier aan bod komen. De 3 Beeldtrainingen gaan in op de context van COVID-19, Richtlijnen en elkaar aanspreken.

Deelnemers kunnen het gehele trainingsprogramma doorlopen of instappen op eigen niveau. Ze gaan zelfstandig op een korte en inspirerende manier aan de slag met hun eigen werkpraktijk. Elke Beeldtraining duurt maximaal 60 minuten en heeft geen begeleiding nodig.

Meer informatie over Deskundigheid bevorderen met Beeldend Trainen lees je hier.

Bekijk hieronder de video-teaser of download de leaflet over het Trainingsprogramma voor COVID-19 Preventie.Heb je interesse in het Trainingsprogramma of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sophie Lier of Claudia de Wild.

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam verplicht
Email verplicht, wordt nooit getoond