Netwerk Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Netwerk Events
25/06/2020
00.00
Netwerk EventsOnze leden zijn leerprofessionals die het vak van leren & ontwikkelen continu op de kaart zetten. Van het geven van trainingen, workshops en andere evenementen tot (team)coaching, corporate - of overheidsacademies en L&D-afdelingen...alles staat in het teken van 'Nederland leert'. 
 
Het Geheim van Humor (voor sprekers) - ONLINE
01/10/2020
00.00
Het Geheim van Humor (voor sprekers) - ONLINEEen persoonlijke 6-weekse reis (e-learning) om je talk grappiger, speelser en impactvoller te maken! Iedereen weet wel dat huilen en lachen dicht bij elkaar liggen. En dat je in je leven altijd problemen zal hebben, maar ook altijd weer overwinningen. In tijden van crisis hebben mensen humor nodig voor het oefenen van hun veerkracht en in betere tijden is humor nodig om je creativiteit en zelfreflectie te ontwikkelen. Humor is eigenlijk altijd nodig.

Leden van Develhub krijgen korting!
L&D Talks: Best of 10 Years
01/10/2020
00.00
L&D Talks: Best of 10 YearsStimulearning, het Belgische broertje van Develhub organiseert in oktober de L&D Talks met 21 internationale L&D sprekers. Je kunt je als Develhubber inschrijven voor hetzelfde tarief als de leden van Stimulearning, wat betekent dat je tot 50% korting geniet. Het event gaat volledig online door.

Leden van Develhub krijgen korting!
Remote sessie: Are you digital? Samen bouwen aan een digitale toekomst
01/10/2020
13.00
Remote sessie: Are you digital? Samen bouwen aan een digitale toekomstDe manier waarop we werken verandert. Elke organisatie bevindt zich in de transitie van een analoge naar een digitale data-gedreven organisatie. Het succes van deze transitie wordt bepaald door de mensen die weten hoe nieuwe technieken toe te passen. Als opleider ben je een belangrijke ambassadeur om professionals mee te nemen in deze belangrijke ontwikkeling.

Leden van Develhub krijgen korting!
 
Webinar De Omgevingswet en het HR domein
01/10/2020
14.00
Webinar De Omgevingswet en het HR domeinDevelhub is, in samenwerking met Humanversity en andere partners. bezig met de ontwikkeling van een zelfreflectietool. Harry Oude Wolbers geeft op 1 oktober een kosteloos webinar waarin hij de uitgangspunten en werkwijze van de gebruikte tooling uiteenzet. Dit webinar wordt door de VNG georganiseerd in het kader van de introductie van de Omgevingswet.

Deelname is zonder kosten!
Inspiratiesessie Flowsparks: Get in the Flow - Eindhoven
06/10/2020
15.00
Inspiratiesessie Flowsparks: Get in the Flow - EindhovenNa een erg druk bezochte Get in the FLOW middag op 14 mei jl. staat op dinsdag 6 oktober de volgende FLOWSPARKS inspiratiemiddag gepland. Een middag voor iedereen die al met FLOWSPARKS werkt én voor iedereen die FLOWSPARKS wil ontdekken.
Leertraject van Opleiden naar Oplossen - Groenekan
07/10/2020
09.30
Leertraject van Opleiden naar Oplossen - GroenekanMiddels 'Van opleiden naar oplossen' leer je, samen met L&D vakgenoten, om nog beter tot de kern van het vraagstuk te komen.

Leden van Develhub krijgen korting!
Collegereeks HR Instruments - Zeist
27/10/2020
15.30
Collegereeks HR Instruments - ZeistDe strategische plannen zijn af. Je weet wat je komend jaar wilt bereiken. Maar zonder de juiste persoon op de juiste plek is het lastig deze doelen te behalen. Welke instrumenten passen op korte- en lange termijn binnen het HR-beleid?

Leden van Develhub krijgen korting!
Volgende pagina