Netwerk Events

Datum/tijd
Evenement
Netwerk Events
25/06/2020
00.00
Netwerk EventsOnze leden zijn leerprofessionals die het vak van leren & ontwikkelen continu op de kaart zetten. Van het geven van trainingen, workshops en andere evenementen tot (team)coaching, corporate - of overheidsacademies en L&D-afdelingen...alles staat in het teken van 'Nederland leert'. 
 
Workshop Coachen en Trainen met het Stermodel - ONLINE
24/08/2020
13.30
Workshop Coachen en Trainen met het Stermodel - ONLINETijdens deze online kennismakingsworkshop maak je kennis met de impact van coachen, trainen en teamcoaching op de zes ontwikkelingsniveaus. En je ervaart hoe je met ziel en zakelijkheid kunt coachen en trainen.
Workshop Trainen met Impact - ONLINE
31/08/2020
13.30
Workshop Trainen met Impact - ONLINETrainen is een vak! Een vak met specifieke competenties en een vak waarin je als trainer persoonlijk een belangrijk instrument bent in het leerproces van je deelnemers. Door je trainersvaardigheden gedegen te ontwikkelen en intens te werken aan je persoonlijke ontwikkeling als trainer, word je een trainer met impact.
Training Acquisitie voor zzp’ers: maak van 2020 alsnog een knallend succes - Doorn
15/09/2020
09.00
Training Acquisitie voor zzp’ers: maak van 2020 alsnog een knallend succes - DoornAls professional heb je veel te bieden. Je hebt een mooi product of biedt een geweldige dienst aan. Geen twijfel. Maar hoe overtuig je die potentiële klant? Uiteindelijk moet de ander wel kopen. Hoe zorg je ervoor dat de ander zich geholpen weet met jouw dienst of service? In de training leer je acquisitievaardigheden die jouw kans op succes substantieel vergroten. De volgende vraag staat tijdens de training centraal: “Hoe verwerf ik vanuit mijn kracht meer en leukere opdrachten?”
Leertraject van Opleiden naar Oplossen - Groenekan
07/10/2020
09.30
Leertraject van Opleiden naar Oplossen - GroenekanMiddels 'Van opleiden naar oplossen' leer je, samen met L&D vakgenoten, om nog beter tot de kern van het vraagstuk te komen.