Netwerk Events

Datum/tijd
Evenement
Netwerk Events
25/06/2020
00.00
Netwerk EventsOnze leden zijn leerprofessionals die het vak van leren & ontwikkelen continu op de kaart zetten. Van het geven van trainingen, workshops en andere evenementen tot (team)coaching, corporate - of overheidsacademies en L&D-afdelingen...alles staat in het teken van 'Nederland leert'. 
 
MD Experience: hoe succesvol ben jij als individu, team of organisatie - ONLINE
11/01/2021
12.30
MD Experience: hoe succesvol ben jij als individu, team of organisatie - ONLINE

Een verkorte variant van de Experience, die normaliter plaatsvindt in Zeist, wordt nu livestream verzorgd. Tijdens de gratis MD Experience ervaar je op interactieve wijze Management Drives. Laat je inspireren door herkenbare voorbeelden uit de praktijk. Management Drives laat je heel snel inzien dat mensen en organisaties bepaalde leidende denkpatronen en gewoontes hebben en waar zowel de krachten als de valkuilen liggen om een succesvol mens, team of organisatie te zijn.

Leden van Develhub kunnen kosteloos deelnemen!

Get in the FLOW: Kickstart 2021 met de beste leerervaring voor jouw doelgroep - ONLINE
11/02/2021
14.00
Get in the FLOW: Kickstart 2021 met de beste leerervaring voor jouw doelgroep - ONLINE2021 draait meer dan ooit om flexibiliteit en snel schakelen. Een nieuw jaar met nieuwe kansen en wij zijn helemaal klaar om je een eerste boost te bezorgen! Op naar niet alleen een digitaal, maar vooral een succesvol leerprogramma voor jouw doelgroep!
 
Leertraject van Opleiden naar Oplossen - ONLINE
17/02/2021
09.00
Leertraject van Opleiden naar Oplossen - ONLINEHerkenbaar? Je klant ervaart een probleem, denkt te weten wat de oorzaak is en heeft de (leer)oplossing al verzonnen. Aan jou als L&D professional de vraag om deze oplossing te organiseren. ‘Welk probleem lossen we op?’, dat is de centrale vraag! In het leertraject Van opleiden naar oplossen word je beter in het onderzoeken van de klantvraag met als doel de impact van L&D op de organisatieresultaten te vergroten.

Leden van Develhub krijgen 10% korting!
Learning Accelerator Programma
31/03/2021
09.30
Learning Accelerator ProgrammaOp 31 maart 2021 start de 3e editie van het 227 Learning Accelerator programma. Hét groeiprogramma voor ambitieuze L&D professionals over trends en ontwikkelingen in de learning industrie. Wil jij leren van subject matter experts, samen werken met vakgenoten en het geleerde direct toepassen in een echte Business challenge van een bedrijf?

Leden van Develhub krijgen korting!