Netwerk Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Collegereeks HR Instruments - Santpoort Noord
14/04/2020
00.00
Collegereeks HR Instruments - Santpoort NoordDe strategische plannen zijn af. Je weet wat je komend jaar wilt bereiken. Maar zonder de juiste persoon op de juiste plek is het lastig deze doelen te behalen. Welke instrumenten passen op korte- en lange termijn binnen het HR-beleid?

Leden van Develhub krijgen korting!
 

Update: alle events van de PW Academy tot 1 juni worden verplaatst of in een andere vorm aangeboden. Voor vragen kun je mailen naar inschrijven@vakmedianet.nl

Zeilmiddag op de catamaran van Expert Trainers - Stavoren
08/05/2020
13.30
Zeilmiddag op de catamaran van Expert Trainers - Stavoren

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei 2020 biedt partner-organisatie Expert Trainers onze leden een exclusieve zeilmiddag aan op het IJsselmeer met de catamaran Horizon. Beleef het varen op een uniek luxe zeiljacht! De catamaran is te boeken voor trainingen, workshops, coaching en andere zakelijke events.

Collegereeks Learning & Development - Santpoort Noord
12/05/2020
00.00
Collegereeks Learning & Development - Santpoort NoordDe trends binnen Learning & Development (L&D) maken een effectieve leer- & ontwikkelfunctie belangrijker dan ooit. Om het meest uit investeringen in leerprogramma's te halen, moeten HR(D)-professionals een bredere rol binnen de organisatie aannemen.

Leden van Develhub krijgen korting!
 

Update: alle events van de PW Academy tot 1 juni worden verplaatst of in een andere vorm aangeboden. Voor vragen kun je mailen naar inschrijven@vakmedianet.nl

Training Articulate Storyline: Leer zelf e-learning maken - Den Haag
12/05/2020
10.00
Training Articulate Storyline: Leer zelf e-learning maken - Den HaagVoor het ontwikkelen van e-learning cursussen maakt E-learning Training graag gebruik van Articulate. Dat is een fantastisch en gebruiksvriendelijk programma om mooie e-learning cursussen te maken. Met behulp van dit programma verander je tijdens deze 2-daagse training in no-time in een ware e-learning ontwikkelaar.

Leden van Develhub krijgen 10% korting!
MD Experience: hoe succesvol ben jij als individu, team of organisatie - Zeist
12/05/2020
15.30
MD Experience: hoe succesvol ben jij als individu, team of organisatie - Zeist

Tijdens de gratis MD Experience ervaar je op interactieve wijze Management Drives. Laat je inspireren door herkenbare voorbeelden uit de praktijk. Management Drives laat je heel snel inzien dat mensen en organisaties bepaalde leidende denkpatronen en gewoontes hebben en waar zowel de krachten als de valkuilen liggen om een succesvol mens, team of organisatie te zijn.

Leden van Develhub hebben gratis toegang!

Volgende pagina