Netwerk Events

Datum/tijd
Evenement
Netwerk Events
25/06/2020
00.00
Netwerk EventsOnze leden zijn leerprofessionals die het vak van leren & ontwikkelen continu op de kaart zetten. Van het geven van trainingen, workshops en andere evenementen tot (team)coaching, corporate - of overheidsacademies en L&D-afdelingen...alles staat in het teken van 'Nederland leert'. 
 
Workshop Coachen met het Stermodel - ONLINE
26/04/2021
13.30
Workshop Coachen met het Stermodel - ONLINETijdens deze gratis workshop maak je kennis met de impact van coachen en teamcoaching op de zes ontwikkelingsniveaus. En je ervaart hoe je met ziel en zakelijkheid kunt coachen.
Get in the Flow: How to use e-Learning for corporate change - ONLINE
29/04/2021
14.00
Get in the Flow: How to use e-Learning for corporate change - ONLINEe-Learning is een krachtig middel om verschillende doelstellingen te bereiken en dus ook de ideale manier om bedrijfsverandering te ondersteunen.
Post-HBO cursus Trainen en coachen op de onderstroom - Nijmegen
11/05/2021
10.00
Post-HBO cursus Trainen en coachen op de onderstroom - NijmegenBen je trainer of coach en wil je je vakmanschap verdiepen? Ben je op zoek naar methodische tools en persoonlijke groei? Wil je weten wat deelnemers in de weg staat om hun gedrag daadwerkelijk te veranderen? Dan is de post-HBO cursus Trainen en coachen op de onderstroom iets voor jou!
Workshop Trainen met het Stermodel - ONLINE
11/05/2021
13.30
Workshop Trainen met het Stermodel - ONLINETrainen is een vak! Een vak met specifieke competenties en een vak waarin je als trainer persoonlijk een belangrijk instrument bent in het leerproces van je deelnemers. Door je trainersvaardigheden gedegen te ontwikkelen en intens te werken aan je persoonlijke ontwikkeling als trainer, word je een trainer met impact.
Collegereeks Learning & Development - Utrecht of ONLINE
18/05/2021
15.30
Collegereeks Learning & Development - Utrecht of ONLINEDe trends binnen Learning & Development (L&D) maken een effectieve leer- & ontwikkelfunctie belangrijker dan ooit. Om het meest uit investeringen in leerprogramma's te halen, moeten HR(D)-professionals een bredere strategische rol binnen de organisatie aannemen. Alleen op die manier kun je een sleutelrol blijven spelen in de ontwikkeling naar meer wendbaarheid en het succes van medewerkers en het bedrijf. 

Leden van Develhub krijgen korting!