Pre Meeting ATD 2024 - Online

Ook in 2024 gaan we met de Lowlands Delegatie (NL-BEL) naar de ATD, ‘s werelds grootste conferentie op gebied van Talent & Learning Development die op 19 t/m 22 mei 2024 plaatsvindt in New Orleans.

Het programma omvat diverse learning tracks over thema's als Future Readiness, Learning Science, Managing the Learning Function, Instructional Design, Measurement & Evaluation etc. BrenĂ© Brown, Simon Sinek, Jim Collins, Oprah Winfrey, Barack Obama, Adam Grant, Marcus Buckingham, Daniel Pink waren al eens key note speaker bij ATD. 

De ATD Lowlands Delegatie bestaat wisselend uit 30 tot 70 Nederlandse en Belgische professionals uit de branche van leren en ontwikkelen: HR-professionals, ondernemers in leer-oplossingen, advies- en trainingsbureaus, opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen etc. 

Deze door Develhub en VOV geĂ¯nitieerde delegatiereis heeft tot doel deelnemers te verbinden met een passie voor leren en ontwikkelen om zo bij te dragen aan jouw ontwikkeling en die van bijbehorende organisaties. 

De mate waarin je meer of minder actief deelneemt aan de delegatie-activiteiten, is geheel aan jou om te bepalen. De ervaring leert dat deelnemers over het algemeen het delen van kennis, indrukken en meningen als zeer prettig en nuttig ervaren.  

Deelname aan de delegatie kost niets en biedt prettige voordelen, zoals een ruime korting op je ticket voor de conferentie. De kosten van deelname aan de ATD conferentie voor delegatieleden: $1.350,-.
 
Pre Meeting
Op woensdag 24 januari 2024 om 17:00 uur ben je van harte welkom bij de online Pre Meeting (informatiebijeenkomst) in aanloop naar de ATD 2024. Wil je je hierbij aansluiten of wil je meer informatie over de delegatie, mail naar info@develhub.nl en we nemen contact met je op!  

cid:clip_image001.png
 

Volgend agendabericht

Meer