Performance Journey Learning 2023 - Orlando VS

Deze Performance Journey gaat naar het Learning 2023 event, dat plaatsvindt in Orlando van 4 tot en met 7 december 2023. Dit jaar combineren we het Learning 2023 event met een aantal bedrijfsbezoeken in Orlando. Een meerwaarde voor jouw reis, want je krijgt een kijkje in de keuken van grote Amerikaanse bedrijven.Het Learning 2023 event is de 'must do' conferentie voor L&D-professionals die up to date willen blijven in dit vakgebied. Met meer dan 2.000 lerende collega's van over de hele wereld verdiepen we ons in de mogelijkheden van leren en ontwikkelen op de werkplek. Samen met alle sprekers die bij dit programma betrokken zijn, zorgen we dat je met veel nieuwe inzichten en ervaringen aan het einde van de reis naar huis gaat.
 
Voor wie en waarom
De Performance Journey naar Learning 2023 in Orlando wordt georganiseerd voor L&D-, training- en HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties of de organisatie prestaties binnen Europese bedrijven. Wil jij effectief en efficiënt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben? Én wil je dit bespreken met- en leren van andere collega's? Dan is deze reis interessant voor jou!

We combineren Learning 2023 met diverse bedrijfsbezoeken in Orlando. Hoe zien zij de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij? Je krijgt hierdoor echt een kijkje in hun 'learning keuken', een unieke kans. Op dit moment zijn we in gesprek met Jetblue Airlines en Disney University.
 
Wat biedt Learning 2023
Learning 2023 staat bekend als internationale conferentie op het gebied van leren en ontwikkelen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interactieve video, learning analytics, werkplekleeroplossingen en adaptief leren. Het event biedt verschillende interessante keynote sprekers, een verscheidenheid aan sessies gericht op strategie en technologie en een nieuw netwerk aan L&D contacten.
 
Ons aanbod:
De Performance Journey is een complete reis.

Inbegrepen:
  • Introductie en informatieve bijeenkomst in NL (datum volgt)
  • De vluchten van en naar Amsterdam en in de VS
  • Vervoer van en naar luchthavens in de VS
  • Hotelovernachtingen in Orlando
  • Deelname aan het Learning 2023 event
  • Welkomstdiner bij aankomst
  • Ontbijt gedurende de hele reis
  • Workshops speciaal voor onze groep
  • Een enorme verrijking van je L&D netwerk
We bezoeken deze week het Space Center Cape Canaveral en optioneel kun je een bezoek brengen aan een Disneypark o.l.v. onze 'Disney expert' Mark Visser.
 
Locatie
Hilton Orlando Buena Vista Palace in Orlando, Florida.
 
Investering
Early bird tarief € 4.195,- (tot 1 september 2023)
Standaard tarief € 4.395,- (vanaf 1 september 2023)
 
Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie, het programma en aanmelden ga je naar onze website.
 

Volgend agendabericht

Meer