DDD Workshop 1: PowerPoint, maar dan niet saai (online)

Death by Powerpoint....

  • Wel eens meegemaakt?
  • Hoe is dat bij jouw slides?
  • En van je collega’s?

Sander Reijn neemt je mee naar next level PowerPoint slides en presentaties waarmee je goed voor de dag komt. Tijdens de sessie hoor, zie en ervaar je hoe je PowerPoint toepast zonder dat het saai is. De workshop geeft je een prettige adrenalinestoot die je anders doet kijken, denken en doen als het om presentaties gaat. Er komen inspirerende voorbeelden uit de praktijk voorbij en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Datum & tijdstip

Donderdag 29 september 2022 van 9.00 - 10.30 uur.
Deze workshop is online te volgen en de deelname gegevens ontvang je t.z.t. van de workshopgever zelf. Mis je de gegevens, dan kun je Sander Reijn bereiken via sander@pptacademy.nl.


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 10.
Het maximum aantal deelnemers is onbeperkt.
 

Over de trainer

Deze workshop wordt verzorgd door Sander Reijn van PPT Academy. Sander is onderdeel van het TEDx Amsterdam speakers coach team en helpt de sprekers bij het ontwikkelen en vormgeven van betekenisvolle slides. Als docent is Sander verbonden aan de eerste Europese School voor Presentatie-coaching. Dat is lekker, want dat betekent dat Sander ook weet hoe je een verhaal vertelt en anderen in beweging brengt.
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop.

Ik meld me graag aan

Volgend agendabericht

Meer