Verslag bijeenkomst Werkgroep Mondelinge communicatie & (Team)coaching

25 januari 2018 jolanda.vant.erve@develhub.nl

De Werkgroep komt bijna maandelijks bij elkaar om met elkaar van gedachten te wissselen over actuele thema's binnen het HRD-vakgebied en op gebied van ondernemen. Werkgroep lid Yvonne Veraart doet verslag van de bijeenkomst op 18 januari 2018.


Het centrale thema was Acquisitie en de discussie werd geleid door Caroline van den Boogaard. Aanwezig: Barbara van der Linden, Yvonne van de Caay, Lilian Coenen en Yvonne Veraart. Er werd stilgestaan bij de wijze van acquisitie die bij je past, het belang van het onderhouden van je contacten, het via-via netwerk en de aanpak via social media.

We deelden ideeen en en ervaringen over eigen aanpak, profileren en inspelen op klantbehoeften. We hebben ook onze toekomstplannen besproken. Met veel inspiratie voor een daadkrachtige toekomstige acquisitie gingen we huiswaarts. Onderweg naar huis overdachten we onze uitgewisselde tips en tricks. Dat acquisitie eigenlijk altijd en overal is en hoe nuttig het bespreken van aquisitie is omdat je er nieuwe ideeen van krijgt. Een belangrijke vraag daarbij is: Wat ben je meer, een professional of een ondernemer?

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam verplicht
Email verplicht, wordt nooit getoond