Verbindend leren in organisaties

27 februari 2018 inekepet71@gmail.com
NVO2 een netwerk van professionals waar je informatie en inzichten kunt delen. Bevlogen als ik ben over de menselijke relatie als basis voor veranderingen van organiseren, handelen en leren ben ik op verkenning. Met licht ongemak verken ik dit platform met de nieuwe frisse blik van jonge zelfstandige.



‘Leren van je eigen ongemak’ noemen Lisa en ik dat in de workshop cyclus ‘Verbindend leren’. Op aanraden van een dierbare vriend ging ik afgelopen weekend met mijn vriendin naar de film ‘Down to Earth’ van Rolf Winters en Renata Heinen. De film is een tip wanneer je soms denkt ‘ik wil weer eens terug naar de basis’ of ‘waarom doe ik dit allemaal’ of ….een van de vele varianten daarvan. De film biedt ook mooie inzichten voor wie zoekt naar nieuwe wegen voor organiseren, handelen en leren.

Wil jij opgeschud worden in je denken en doen en ontdekken wat er nodig is om je eigen  leervermogen en dat van anderen aan te spreken en vergroten? Dan is de workshop cyclus ‘Verbindend leren’ mogelijk een optie voor jou. In deze workshops veel aandacht voor het enige instrument dat er werkelijk toe doet en dat ben jij zelf! Meer informatie over de workshop cyclus ‘Verbindend leren’, kijk dan op:

https://www.linkedin.com/in/ineke-pet/detail/recent-activity/posts/
http://www.atalanta-training.nl/evenementen/verbindend-leren-arnhem/
http://www.atalanta-training.nl/evenementen/verbindend-leren-amsterdam/

Hoe maak jij gebruik van leervermogen in jezelf en je omgeving?

Ineke

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam verplicht
Email verplicht, wordt nooit getoond