Nieuws

Volgende pagina »

Wisdom of the Crowd - learnings 3

“…meer tijd om alles te lezen maar er is een ongelooflijk aanbod -tsunami- aan ‘gratis’ van alles.
Geplaatst door: J.G.T. (Jolanda) van 't Erve op 03 April 2020 | Lees meer

Wisdom of the Crowd - learnings 2

Vorige week ontvingen we wederom veel input en signalen. Bij sommigen lijkt er nieuwe structuur en ritme te ontstaan: in het thuiswerken, handigheid met online meetings, thuisonderwijs, enz. Anderen zijn meer zoekend en/of aan het trouble-shooten.
Geplaatst door: J.G.T. (Jolanda) van 't Erve op 03 April 2020 | Lees meer

Wisdom of the Crowd - learnings 1

Gisteravond (20/3) onze allereerste Wisdom of the Crowd-zoommeeting gehad. We waren met z'n 3-en. Dus dat deed ons direct denken aan dat ene (bekende) filmpje...Sasquatch music festival 2009 - Guy starts dance party.
Geplaatst door: J.G.T. (Jolanda) van 't Erve op 03 April 2020 | Lees meer

Next Learning Online

Het Next Learning Congres wordt verplaatst naar 15 september 2020. Maar dat betekent niet dat de organisatie stil zit. In crisissituaties zoals nu met het Corona virus komen vaak mooie nieuwe initiatieven tot stand, zo ook bij Next Learning.
Geplaatst door: J.G.T. (Jolanda) van 't Erve op 26 March 2020 | Lees meer

Develhub ondersteunt initiatief e-learning-beats-corona en organiseert online Wisdom of the Crowd sessies

“Juist nu is ‘verbindend in leren’ wat ons er doorheen kan helpen.” Aldus Dick Krikke, directeur van Develhub.
Geplaatst door: J.G.T. (Jolanda) van 't Erve op 19 March 2020 | Lees meer

Corona grote impact op trainers en coaches maar er zijn ook kansen!

  Onderzoek onder trainers en coaches naar de impact van het Corona virus. Develhub en online platform LearningStone voerde een bliksemonderzoek uit naar de effecten van het Corona-crisis onder trainers en coaches. Dick Krikke, directeur van Develhub: “In de loop van vorige week kregen wij veel heftige verhalen te horen en besloten die te staven met een kort onderzoek.
Geplaatst door: J.G.T. (Jolanda) van 't Erve op 16 March 2020 | Lees meer

Trainingsprogramma COVID-19 Preventie

Op verzoek van vele Experts en organisaties ontwikkelt CSS Breda & Zwolle een kant-en-klaar Trainingsprogramma voor COVID-19 Preventie.
Geplaatst door: A. (Anouk) van Kesteren Franken op 05 March 2020 | Lees meer

Nieuwsbrief maart 2020

Terugblik LEARNTEC 2020 - Winter University 2020 groot succes - Bijeenkomst HUB Overheid over Vakmanschap - Bijeenkomst HRD Netwerkgroep Brabant over Duurzame inzetbaarheid - Vlog 2 van Dick Krikke - Interview bestuurslid Tim Haarlemmer - Nieuwe partners van Develhub - Samenwerking met de Ned Ver van Trainingsacteurs - ATD Pre-meeting en ATD 2020 - Podcasts Develhub en Brain Bakery - Develhub-partner CSS Breda in the spotlights - Oproep Congres Positieve Psychologie en nog veel meer - Lees .
Geplaatst door: J.G.T. (Jolanda) van 't Erve op 03 March 2020 | Lees meer

De balans tussen workflow learning en formeel leren

Beide vormen van leren versterken elkaar. Het gaat om de optimale balans. Die is nogal eens zoek, en slaat vaak door naar formele trainingen en cursussen, al dan niet online.
Geplaatst door: J.P. (Jo) Buuts op 28 February 2020 | Lees meer

Wat ik leerde over virtueel leren bij Learntec 2020 in Karlsruhe

Onlangs bezocht ik Learntec 2020 in Karlsruhe. Een beurs op het gebied van Learning en Development technologieën: denk aan virtual reality, virtual classrooms, LMS en natuurlijk heel veel smartboards. Ik heb wel dertig virtual reality brillen op gehad! Ik wilde daar zien of de techniek die wij met atSync gebruiken up-to-date is en hoe we voorloper kunnen blijven.
Geplaatst door: M. (Marijn) Feddes op 19 February 2020 | Lees meer

Nieuwsbrief februari 2020

Winter University 2020 - Gluren bij de Buren (Achmea Academy) - Vlog 1 2020 van directeur Dick Krikke - Lynn van Eerten 1e stagiaire Develhub - Congres Liefde voor Leren - Learning Technologies 2020 - ATD 2020 - Develhub Podcast - Develhub-partner Expert Trainers in the spotlights en nog veel meer - Lees het allemaal in Develhub Nieuws februari 2020! .
Geplaatst door: J.G.T. (Jolanda) van 't Erve op 05 February 2020 | Lees meer

Mind set on Performance. Check! En Nu?

Steeds meer L&D-pros richten zich op de optimale uitkomsten die het wérk op zou moeten leveren. In plaats van te denken in leeruitkomsten. De knop is om, ze hebben de omslag van een “leer”-mindset naar een “performance”-mindset gemaakt.
Geplaatst door: J.P. (Jo) Buuts op 05 December 2019 | Lees meer

Nieuwsbrief december 2019

Aftermovie Develhub Jaarcongres - Terugblik DevelHUB-bijeenkomst Live Online Leren/Trainen - LEARNTEC 2020 - Learning Technologies 2020 - ATD 2020 - Develhub Podcast - Nieuwe artikelen op onze Nieuwspagina: Ontdek het stille potentieel van jouw organisatie/de backbone en Ground Hog Day en leren - Develhub-partner ScanCoaching in the spotlights en nog veel meer - Lees het allemaal in Develhub Nieuws december 2019! .
Geplaatst door: J.G.T. (Jolanda) van 't Erve op 04 December 2019 | Lees meer

De toekomst van live (online) trainen

Wat zijn de mogelijkheden van online leren voor mijn organisatie? Voor welke doelgroep en type training is het in te zetten? Wat is het rendement van online leren? Zomaar wat vragen die top of mind zijn bij de deelnemers die aanwezig waren bij de online inspiratiesessie ‘De toekomst van (online) trainen’ op dinsdag 22 oktober jl..
Geplaatst door: K. (Karin) Hornstra op 30 November 2019 | Lees meer

Ground Hog Day en leren

Herhaling van activiteiten als grondslag voor praktisch innoveren.   Wie heeft hem niet gezien, de film Ground Hog Day? Phil Connors, de weerman, een snelle jongen die zich aangetrokken voelt tot een mooie vrouw.
Geplaatst door: Herman Bosman op 29 November 2019 | Lees meer
Volgende pagina »