Develhub Jaarcongres 2024 - Amersfoort

Het Develhub Jaarcongres 2024 vindt plaats op donderdag 16 mei 2024 in de Rijtuigenloods te Amersfoort. Het belooft weer een mooi evenement te worden met als thema Impact.


 
Programma
We zijn bezig met de laatste details van het programma en kunnen je al verklappen dat L&D- en AI-expert Ilona Boomsma en Arnoud Raskin (founder/managing director StreetwiZe) een keynote geven. 

Onze HUB Young Develhub verzorgt o.l.v. Jeroen van Beek een plenaire interactieve sessie over impact, die gegarandeerd een energie- en inspiratie-boost geeft!

En naast dit alles kun je weer diverse workshops volgen (in 2 rondes). Op het netwerkplein ontmoet je onze partners en vertegenwoordigers van onze HUB's en is er volop gelegenheid om elkaar te leren kennen. Tussendoor hebben we mooie (muzikale) entertainment momenten en natuurlijk eindigen we de dag knallend met een mooie afsluiter en de netwerkborrel 😃. Kortom, een dag in het teken van Dream, Discover & Develop!
 
Hoe ziet de dag eruit?
 
  Ontvangst
  Opening
Muzikaal intermezzo door Vincent de Lusenet
Keynote Arnoud Raskin
Pauze
Muzikaal intermezzo door Vincent de Lusenet
Workshop ronde 1
Lunch
Interactieve sessie HUB Young Develhub o.l.v. Jeroen van Beek
Workshopronde 2
Pauze
Keynote Ilona Boomsma
Afsluiting met woordkunstenaar Mario Overman & Vincent de Lusenet
Netwerkborrel
 
Discover ticket voor leden en niet-leden
Ben je er graag bij op 16 mei, bestel dan nu je Discover ticket. Leden betalen € 175,- en niet-leden € 299,-.

Bestel hier je Discover ticket

Disclaimer
Je kunt je ticket kosteloos annuleren tot en met 31 maart 2024, daarna moeten we helaas annuleringskosten in rekening brengen.
Van 1-4 t/m 30/4                50% annuleringskosten
Van 1-5 t/m 16/5             100% annuleringskosten
 
Dream ticket voor leden
Als lid van Develhub kun je vanaf nu een Dream ticket aanschaffen voor het speciale tarief van € 150,-. Dit tarief is geldig t/m vrijdag 15 maart 2024 en alleen beschikbaar voor Develhub-leden.

Het Dream ticket was beschikbaar t/m 15 maart 2024


De tickets voor leden worden vanaf 16 maart € 175,-. Vanaf dat moment stellen we ook tickets voor niet-leden beschikbaar voor een tarief van € 299,-.
 
Early Bird ticket voor leden
Als lid van Develhub-lid heb je nu al exclusief de gelegenheid om een ticket aan te schaffen. Voor de 1e 75 leden die zich aanmelden, hebben we een speciaal early bird tarief van € 125,-. Dit tarief was geldig t/m 31-12-2023 en alleen beschikbaar voor Develhub-leden.
 
Het Early Bird ticket was beschikbaar t/m 31 december 2023
 
Locatie
De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort
 
Wij kijken er enorm naar uit om jou (weer) op het Develhub Jaarcongres te mogen verwelkomen. Tot 16 mei 2024 in Amersfoort!


Meer