Nomineer jezelf, een andere professional, een bedrijf of een academy voor één van de 4 Develhub Awards 2020. De lijnen zijn GESLOTEN (31/10)
Totaal 57 genomineerden verdeeld over 4 categorieën

(16 november worden de 4 winnaars bekend gemaakt en op 19 november voorgesteld aan het netwerk tijdens ons Online Jaarcongres)


 
  1. L&D Aanstormend Talent Award. Om het nomineren makkelijker te maken en te weten waar een L&D talent aan moet voldoen, hebben we een document met criteria en thema's gemaakt. Lees hier hoe je een L&D Talent kunt herkennen
  2. L&D Professional Award
  3. L&D Bedrijf Award
  4. Academy Award
 

Genomineerd?

Ben je genomineerd? Houd dan op maandag 16 november in de avond en donderdag 19 november overdag een plekje vrij in je agenda. De jury maakt een selectie van de genomineerden en laat uiterlijk 6 november weten of je bent geselecteerd voor de Award uitreiking en nog in de race bent voor een Award.
 

Award uitreiking

Op maandagavond 16 november 2020 proosten we met de 12 genomineerden uit elke categorie (3 per categorie) op hun nominatie. Op deze avond zijn drie familieleden en/of vrienden per genomineerde welkom en maakt de jury de winnaar per categorie bekend.
 

Jaarcongres

Op donderdag 19 november 2020 vindt het online Develhub Jaarcongres plaats. De winnaars in de 4 categorieën worden op deze dag in het zonnetje gezet en krijgen de ruimte om zichzelf te presenteren.


Afterparty

Op vrijdag 29 januari 2021 houden we een Afterparty voor alle genomineerden om met elkaar te bespreken wat de nominatie hen heeft opgeleverd en wat ze met deze nominatie in 2021 kunnen doen voor hun bedrijf of organisatie (marketing, pr, expertstatus etc.). 


Tot slot

Leren en Ontwikkelen gaat ook over (samen) succes vieren en dat willen we gaan bereiken met deze nieuwe traditie binnen Develhub. Wij vertrouwen erop dat ons netwerk veel nominaties gaat insturen, want er gebeuren veel goede en impactvolle L&D-dingen in Nederland. Soms groots, soms klein, soms innovatief, soms met toeval en altijd met en door passievolle L&D Professionals! En die willen we samen met jou spotten en waarderen.