Wisdom of the Crowd sessies - ONLINE

Tot de zomerperiode hadden we wekelijks met het netwerk een weekstart in de vorm van Wisdom of The Crowd. Dit initiatief is in de 1e week van de lockdown ontstaan. De allereerste sessie was op 19 maart. Inmiddels hebben we al meer dan 30 sessies via Zoom met elkaar gehad. 


Nu na de zomerperiode lijkt de maandagochtend niet meer het beste moment te zijn en gaan we opzoek naar een ander moment en frequentie. We mikken nu op bijvoorbeeld iedere 1e donderdag van de maand en dan einde middag. Wat vind je daarvan? Welke thema's zou je daar willen bespreken. De Wisdom zit in the Crowd ;-) dus laten we dit met elkaar verder ontwikkelen...mail ons.

De onderwerpen worden bepaald door het netwerk en de sessies worden ook voorbereid en gefaciliteerd door onze (organisatie)leden. Dick Krikke, directeur van Develhub is de co-host van deze weeksessies. We ontmoeten je graag online om vragen, zorgen, creatieve oplossingen, innovatieve idee├źn en andere zaken te bespreken.

Heb jij een interessant onderwerp? Neem contact met ons op via info@develhub.nl en we plannen samen een Wisdom of The Crowd voor jouw onderwerp in.


Data/tijdstippen/thema

Nader te bepalen met, door en voor elkaar.
 

Terug kijken of lezen?

Heb je sessies gemist of wil je nog eens terugkijken en/of -lezen? Goed nieuws, je vindt op ons YouTube kanaal korte samenvattingen van alles sessies. Daarnaast delen we de Wisdom of the Crowd learnings op onze Nieuwspagina.


 

Volgend agendabericht

Meer