Develhub Events

4 mei 2020

Wisdom of the Crowd sessies - ONLINE

Wisdom of the Crowd sessies - ONLINE

Wekelijks hebben we met het netwerk een weekstart in de vorm van Wisdom of The Crowd. Dit initiatief is in de 1e week van de lockdown ontstaan. De allereerste sessie was op 19 maart. Inmiddels hebben we al meer dan 25 sessies via Zoom met elkaar gehad.

De onderwerpen worden bepaald door het netwerk en de sessies worden ook voorbereid en gefaciliteerd door onze (organisatie)leden. Dick Krikke, directeur van Develhub is de co-host van deze weeksessies. We ontmoeten je graag online om vragen, zorgen, creatieve oplossingen, innovatieve ideeën en andere zaken te bespreken.

Heb jij een interessant onderwerp? Neem contact met ons op via info@develhub.nl en we plannen samen een Wisdom of The Crowd voor jouw onderwerp in.
 

Data/tijdstippen/thema

Maandag 13 juli           08:30 - 09:30 uur (i.s.m Hilde Jongeling - thema  
                                       Communicatie, jouw boodschap, maar hoe dan?  
                                       titel volgt nog)


Maandag 27 juli           08:30 - 09:30 uur (i.s.m. Miranda Ranselaar en  
                                       Christie van Wendel de Joode
                                       Leiderschapsontwikkeling in uitdagende tijden)


Maandag 26 okt           08:30 - 09:30 uur (i.s.m. Grieta Kracht en
                                      Masja Bijman. Thema Mindfulness het is meer dan
                                      mediteren en de verbinding naar L&D)


Maandag 20 juli en alle maandagen in augustus zijn nog vrij en beschikbaar voor jouw thema. Neem contact met ons op via info@develhub.nl.
 

Hoe kun je meedoen?

Wil je er graag bij zijn, dan kun je op het door jou gekozen tijdstip klikken op deze Zoomlink https://zoom.us/j/2051216377. Je komt dan automatisch in de sessie en gaat met de (co-)host en andere deelnemers in gesprek.

We wensen je veel (leer)plezier en inspiratie met deze sessies en bovenal veel wijsheid en veiligheid in deze 'Corona' wereld.
 

Terug kijken of lezen?

Heb je sessies gemist of wil je nog eens terugkijken en/of -lezen? Goed nieuws, je vindt op ons YouTube kanaal korte samenvattingen van alles sessies. Daarnaast delen we de Wisdom of the Crowd learnings op onze Nieuwspagina.