Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO)

 
 

Develhub en het Platform Zelfstandige Ondernemers PZO zetten dit jaar (2021) stappen in het opzetten van een mooie samenwerking. Voor leden van Develhub die zelfstandig ondernemen, bieden de diensten en voordelen van PZO een waardevolle toevoeging.
 
Develhub is een platform gericht op het verbinden en professionals van iedereen die zich met leren en ontwikkelen bezig houdt. “Momenteel is leren en ontwikkelen een zeer actueel onderwerp voor de arbeidsmarkt en PZO is blij dat op deze manier ook de verbinding wordt gelegd”, aldus Margreet Drijvers, directeur PZO.
 
“We zijn al druk bezig om samen met PZO een zelfstandigen hub op te zetten. Doel van deze hub is om de zelfstandig ondernemers die zich bezig houden met L&D aan elkaar te verbinden. Zo kunnen er mooie samenwerkingen ontstaan. Samen staan we sterker, juist ook in dit soort samenwerkingsverbanden tussen PZO en Develhub. Blij mee.”, zegt Dick Krikke, directeur Develhub.
 
Vanaf 1 mei 2021 is het voor Develhub-leden mogelijk om het lidmaatschap te upgraden en zich aan te sluiten bij PZO.nl tegen een aantrekkelijk tarief. 

PZO komt op voor de belangen van zelfstandige ondernemers. Naast belangenbehartiging biedt het platform ook op andere manieren ondersteuning:

  • Actuele, betrouwbare informatie over zelfstandig ondernemerschap.
  • Krijg toegang tot een waardevol netwerk van collega ondernemers.
  • Volg verschillende workshops en trainingen bij de PZO Academy.
  • Kom naar onze kennissessies door heel het land.
  • Wij zijn altijd bereid met jou mee te kijken en mee te denken.
  • Ontvang ledenvoordelen zoals korting op: verzekeringen, werkplekken en online boekhouden.
  • Via PZO kun je ook voordelig een juridisch abonnement afsluiten voor € 50,- ex btw per jaar.

Lees meer over PZO via deze brochure (klik om te downloaden).

Develhub is blij met de samenwerking met PZO. Daardoor kunnen wij je, naast de voordelen van Develhub, ook de voordelen van dit platform voor zelfstandige ondernemers aanbieden tegen een aantrekkelijk lidmaatschapstarief van € 36,50 (incl. btw) per jaar (normaal tarief is € 163,35 incl. btw per jaar).

Wil je je Develhub lidmaatschap direct verrijken met een PZO-lidmaatschap, dan kun je dat via onderstaande button regelen!

Lidmaatschap PZO