Digitale portfolioWe overwegen om het HRD Register op te heffen. Zou je dat jammer vinden, laat het ons dan vooral weten via info@develhub.nl.

Als Develhub-lid maak je direct deel uit van het HRD register. Wat we doen is het registreren van expertisegebieden – zoals deze zijn beschreven in het ATD Competence Model – competenties, kennis en kunde. Via de e-portfolio’s maken wij binnen ons netwerk inzichtelijk wie ‘waar van is’ en bovenal ‘deskundig’ in is. In de toekomst kun je het e-portfolio inzetten bij een HRD certificeringstraject.

In je portfolio publiceer je je diploma’s, werkervaring, scholing, klantenevaluaties, reviews van werkgevers, filmpjes, blogs, publicaties etc. alles wat jij belangrijk vindt én wat aantoont dat jij ergens expert in bent.

In een persoonlijke Showcase presenteer je je aan andere Develhub-leden wie je bent, wat je doet, wie je zoekt of wat je zoekt. Kortom, het laat dus zien in welke expertise-gebieden van het ATD model jij deskundig bent en waar jij je verder in wilt ontwikkelen.

Deze Showcase staan in je e-portfolio. Het is aan jou ‘als beheerder’ van je e-portfolio, wat je wel en niet openbaar maakt aan andere Develhub-leden. Enkele vooraf vastgestelde gegevens – zoals je woonplaats en een minimale vermelding van jouw expertisegebieden – staat wel bij iedereen openbaar, omdat deze essentieel zijn om de netwerkfunctie van Mijn Develhub te ondersteunen. Je kunt ook besluiten dat de informatie in je e-portfolio voorlopig alleen toegankelijk blijft voor jezelf, of dat het alleen zichtbaar is op persoonlijke uitnodiging door jou voor enkele leden.