Hoe is het nu met...

In samenwerking met Marrit de Vries (Learning & Development specialist en journalist/nieuwslezer) zijn we een nieuwe podcast serie gestart! In de reeks Hoe is het nu met... praat Develhub je bij over het veranderende werkveld tijdens de coronacrisis. 
 

Aflevering 1 Dirk van Dijk


Laat je in de 1e aflevering inspireren door de woorden van Dirk van Dijk. Hoe en waar werkt hij? Wat kan er wel en niet digitaal en waarom is hij juist nu van baan gewisseld? Kortom: even spieken in het werkveld. Je kunt hier de podcast beluisteren.
 

Aflevering 2 Jeanne Bakker


Heb je 10 minuten pauze? Behoefte aan inspiratie, herkenning of gewoon een mooi verhaal? Luister dan nu naar de 2e 'Hoe is het nu met..' podcast. Jeanne Bakker (van Brain Bakery) vertelt vol humor en openheid hoe de afgelopen maanden voor haar zijn geweest. Welke kansen en uitdagingen biedt deze tijd en waarom is een openhaard zo belangrijk? Ontdek het en luister mee.

De podcasts staan niet op zichzelf: we praten elke vrijdag om 12.30 uur door op Clubhouse.
 

Welkom bij de L&D podcast. Een podcast over leren, ontwikkelen, trainen, coachen en alles wat bij ons vakgebied hoort. Host Marrit de Vries (Learning & Development specialist en journalist/nieuwslezer) praat maandelijks met gasten uit het vakgebied.


We wensen je veel luister- en leerplezier!
 


Aflevering 1 Teamwork

In deze eerste aflevering zijn Nina te Riele (Learning & Development Consultant bij TriamFloat) en Lisa van Gils (Manager Learning & Development bij Teleperformance Benelux) de gesprekspartners. Zij praten met Marrit over het thema Teamwork. Je kunt hier de podcast beluisteren.


Aflevering 2 Consultants

Marrit gaat deze keer in gesprek met Vera Kuipers (Consultant Learning, Talent & Leadership Development bij Ahold DelHaize) en Rowan van 't Hoogt (Managing Consultant bij VDS) over het thema Consultants: samenwerken met interne en externe stakeholders. Beluister de podcast hier.


Aflevering 3 Teamleren

De 3e podcast gaat over teamleren. Marrit praat met organisatie-ecoloog Johannes Regelink en Annemiek van Poppel, expert in teamleren, om erachter te komen wat zelflerende teams dan zijn en vooral hoe je dat faciliteert. Klik hier om de podcast te beluisteren.


 

Aflevering 4 Talentontwikkeling en de digitale mogelijkheden

De 4e podcast gaat over Talentontwikkeling en Digitale mogelijkheden. Marrit gaat hierover in gesprek met Ger Driesen, Learning Innovation Leader bij aNewSpring, en Vincent Roders, marketing consultant en strateeg. Klik hier om de podcast te beluisteren.


 

Podcast Brain Bakery

Develhub-partner Brain Bakery brengt sinds december 2019 de serie podcasts No More Boring Learning uit. 

Jeanne Bakker, Jan-Peter Hoogstrate en Jordi Oosterwijk winden zich elke week ergens over op in de wereld van Learning & Development. Zij bespreken dit vanuit hun eigen ervaring met regelmatig een gast, zoals Develhub directeur Dick Krikke, erbij. 

Klik op de foto om naar de podcasts te gaan en veel luisterplezier gewenst!