Develhub Awards


Hieronder staat het nominatieproces voor de Develhub Awards 2019 beschreven. Zodra we het nominatieproces voor 2020 gaan starten, wordt onderstaande tekst aangepast.


 
Nomineer jezelf, een andere professional of een bedrijf voor één van deze 3 individuele Develhub Awards 2019. De lijnen staan open!

Op het Develhub Jaarcongres op 19 november 2019 in de Efteling worden er 4 Awards uitgereikt: 
  1. Academy Award (dit nominatieproces is inmiddels gesloten)
  2. L&D Aanstormend Talent Award
  3. L&D Professional Award
  4. L&D Bedrijf Award

 

Wij zijn op zoek naar onderscheidend talent! Ben jij of ken jij iemand in opleiding tot L&D-er, L&D Professional en/of een L&D-bedrijf die in 2019 echt impact heeft gemaakt door ‘Innovatie’ en/of ‘Meetbare Impact’ en/of ‘Leercurves’ en/of …?
 
Neem dan zeker even 5 tot 10 minuten tijd om jezelf, een vakgenoot of een bedrijf een compliment te geven via een nominatie voor één van deze 3 Develhub Awards 2019.
 

HOE

Download hieronder het nominatieformulier, vul het in en mail het naar info@develhub.nl. Je ontvangt dan per mail een bevestiging van je inzending.

DOWNLOAD HIER HET NOMINATIEFORMULIER
 

DEADLINE EN VERVOLGSTAPPEN

  • De deadline is maandag 11/11 om 23:59 uur!
  • Op dinsdag 12/11 worden alle nominaties door een jury beoordeeld en maken zij een keuze in de winnaars 2019.
  • Op dinsdag 19/11 tijdens het Develhub Jaarcongres worden deze winnaars bekend gemaakt.
  • (Er is een zeer bijzondere betoverende prijs aan gekoppeld voor alle 4 categorieën Award winnaars, maar dat blijft nog even geheim).
 
Leren en Ontwikkelen gaat ook over (samen) succes vieren en dat willen we gaan bereiken met deze nieuwe traditie binnen Develhub. Wij vertrouwen erop dat ons netwerk veel nominaties gaat insturen, want er gebeuren veel goede en impactvolle L&D-dingen in Nederland. Soms groots, soms klein, soms innovatief, soms met toeval en altijd met en door passievolle L&D Professionals! En die willen we samen met jou spotten en waarderen.

DOWNLOAD HIER HET NOMINATIEFORMULIER


VRAGEN?

Mail naar info@develhub.nl en we beantwoorden ze graag!
 
Projectteam Develhub Awards,
Hanneke Zumker & Dick Krikke