Develhub Events

10 september 2020

Webinar (presentatie onderzoeksresultaten) De enige echte cijfers over leren in Nederland en België - ONLINE

Webinar (presentatie onderzoeksresultaten) De enige echte cijfers over leren in Nederland en België - ONLINEIn deze - voor iedereen - uitdagende tijden slaan Stimulearning en Develhub de handen ineen. Develhub neemt voor het eerst deel aan het onderzoek dat  jaarlijks in België onder L&D Teams, en aanbieders van leeroplossingen en trainers/opleiders, wordt gehouden.

Voor het opstellen van de vragen is gebruik gemaakt van het ATD competency model gericht op actuele topics zoals: workplace learning- /performance support, learning technologies, werkvormen, business alignment, budget en het meten van leren.

Er zijn twee vragenlijsten beschikbaar omdat het perspectief van L&D helemaal anders blijkt dan wat Opleiders ervaren. Wij zijn erg benieuwd naar de verschillen tussen beide, maar vooral de verschillen tussen België en Nederland.
 

Vragenlijsten

Voor het invullen van de lijst voor Interne HR/L&D medewerkers, ga naar https://nl.surveymonkey.com/r/intern2020nl.
 
Voor het invullen van de lijst voor Opleiders en Aanbieders van leeroplossingen, ga naar https://nl.surveymonkey.com/r/extern2020nl.
 
Invullen kan tot en met zondag 5 juli 18.00 uur!
 

Presentatie van de onderzoeksresultaten

Aan het eind van de survey kun je je al aanmelden voor de online presentatie van de onderzoeksresultaten, en eind augustus ontvang je ook nog een reminder. Tijdens dit webinar kijken we terug op de rol van L&D teams in België en Nederland en naar de toekomst van L&D. 

Iedereen die aan dit onderzoek deelneemt krijgt sowieso de resultaten (pdf) toegestuurd.
 

Datum & tijdstip

Donderdag 10 september 2020
9.30 - 10.30 uur


Deelname

Ben je lid van Develhub? Je bent van harte welkom! Deelname aan dit webinar is gratis. 

Nóg geen lid van Develhub? En wel interesse om je in te schrijven voor het webinar à € 100,-, dan is een lidmaatschap wellicht iets voor jou. Stuur een mail naar info@develhub.nl. Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden van de verschillende lidmaatschappen (individueel en organisatiebreed) met je door te nemen. Mocht je de keuze maken om lid te worden, dan wordt de betaling van € 100,- voor dit webinar verrekend met de factuur voor het lidmaatschap.
 

Aanmelden

Klik op de groene button om je aan te melden. Je ontvangt een bevestiging in je mailbox. Rond augustus/begin september ontvang je praktische informatie en een link om deel te nemen aan het webinar.

Aanmelden
 

Meer informatie

Heb je een specifieke vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Margreet Boeren via margreetboeren@upcmail.nl of 06-405 505 00.