Develhub Events

3 september 2020

Summer University - Groenekan

Summer University - Groenekan

Op 20 en 21 februari beleefden wij, na 3 succesvolle Summer edities, de 1e editie van de Develhub Winter University. En wat een mooie en succesvolle editie. Er waren bijna 2x zoveel workshops en 2x zoveel deelnemers als de Summer University op 29 en 30 augustus 2019! 

Leden en niet-leden hadden de keuze uit 20 gratis workshops, verdeeld over 2 dagen. In totaal waren er 245 deelnemers (een zeer hoge opkomst, ondanks de voorjaarsvakantie) met nagenoeg geen no-shows. We waren gewaarschuwd dat bij 'gratis toegang’ het percentage no-shows hoger kon worden. Maar niet in ons netwerk en dat zegt veel over de betrokkenheid van onze leden en de interesse vanuit het werkveld om met en van elkaar te leren!

Dat het een succes was bleek ook uit de online evaluatie, die door maar liefst 50% van de deelnemers is ingevuld (ongekend hoog voor een online evaluatie). Hieronder zie je hun waardering voor dit jaarlijkse evenement! 

Summer University 3 & 4 september 2020

We gaan met veel enthousiasme oplijnen naar de Summer University op donderdag 3 en vrijdag 4 september 2020. We hebben al vele toezeggingen van (organisatie)leden die (weer) een workshop willen verzorgen. In het voorjaar starten we met de voorbereidingen.
 

Save the date

Deelname aan deze workshops is gratis voor leden én niet-leden! Zet 3 en 4 september 2020 alvast in je agenda en houd onze berichtgeving (nieuwsbrief, social media) in de gaten!