ICM Kennisparade: Betekenisvol werkgeverschap - Utrecht

Juist in tijden van verandering en onzekerheid wil je als organisatie de juiste keuzes maken. Iedereen is gebaat bij open- en eerlijkheid, bij duiding van onduidelijke situaties en bij hoopvolle lijnen naar de toekomst. Onze kennisparade gaat hierover: over wat wij zien als betekenisvol werkgeverschap. Betekenisvol werkgeverschap komt niet alleen uit de top, het komt van iedereen die deel uitmaakt van de organisatie. Wat betekent dat voor jou? En hoe ben jij van betekenis voor anderen?

Tijdens de ICM Kennisparade op donderdag 15 september 2022 van 10.00 - 17.00 uur in Utrecht, nemen we je via workshops en plenaire keynotes mee in wat dit kan inhouden voor bijvoorbeeld werkgevers, leidinggevenden en HR/L&D professionals. Het wordt een dag vol interessante ontmoetingen, inspiratie en nieuwe kennis!
 
Datum

Donderdag 15 september 2022 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie

De Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Programma
Je bepaalt deze dag welke workshops je volgt. Tussen de bijeenkomsten door kun je je laten verrassen door de activiteiten op het Kennisplein en is er uiteraard voldoende gelegenheid anderen uit jouw vakgebied te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Bekijk hier het volledige programma.Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Dat is ons motto. De Kennisparade is dan ook ontstaan uit de wens mensen met elkaar te verbinden, kennis te delen en zo van elkaar te leren.
 
Deelname kosten en korting voor leden
Leden van Develhub krijgen 10% korting op het normale tarief a € 147,50. Hoe wordt dat verrekend?

Inschrijven
Ga naar de inschrijfpagina en:
  • Klik bovenaan het bolletje voor 'Zakelijk' aan.
  • Klik vervolgens op achteraf betalen van factuur.
  • Vul in het opmerkingenveld in dat je lid bent van Develhub.

Volgend agendabericht

Meer