Themadag De kracht van verschillen - Eerbeek

Organisaties worden meer en meer netwerkorganisaties. Dwars door formele posities, lijnen en functies heen ontstaat er in organisaties dynamiek door samenwerking tussen mensen vanuit hun rollen, talenten of drijfveren. Voor learning & development adviseurs en organisatieadviseurs geen nieuws, maar wel een blijvende uitdaging: een adviseur die alleen uit het ene of het andere vaatje tapt, riskeert het leveren van half werk.
Wat kan er ontstaan als adviseurs uit beide groepen elkaar ontmoeten? Wat leren we van elkaar als we samen gaan onderzoeken waar we elkaar in het vak tegenkomen en kunnen versterken?

Deze vraag staat centraal bij de gezamenlijke themadag van Develhub en de Ooa (Orde van organisatiekundigen en -adviseurs) op dinsdag 15 november 2022: de Kracht van de Verschillen. 

Download hier de flyer.

Programma

Een dag waar L&D-adviseurs en organisatieadviseurs elkaar een kijkje in de keuken gunnen van hun werk en professionaliteit. We gaan in gesprek over hoe we kijken naar organisaties, wat onze toegevoegde waarde is, wat er gebeurt als we de handen ineenslaan en waarom dat soms ook lastig is. Een dag over samenwerking tussen verschillende professies. Een dag die, hoe kan het ook anders, het resultaat is van samenwerking: Develhub en de Ooa hebben de handen ineengeslagen.

Sprekers

Alex Hartman Kok
Samen met jou wil ik mijmeren over ons vak als organisatieadviseur en L&D'er. Al iets meer dan 25 jaar sta ik met mijn kaplaarzen in de organisatie blubber. Hoe goed kennen we elkaar als adviseur en L&D'er? Is het een wereld van verschil of springen we enthousiast samen op de tandem?
In mijn bedrijf www.friluft.nl begeleid ik ondernemers, directies en professionals. Open, dynamisch en zonder poespas. Woon in Deventer en ben vader van twee dochters (22). In mijn vrije tijd loop ik graag hard in het bos. Liefhebberijen zijn lezen, koken, autosport, film, modelbouw en bergwandelen.

Hester van Breda, L&D manager Schiphol
Hester van Breda-Verduijn is Lead Learning & Development bij Schiphol. Ze startte als leerkracht in het basisonderwijs. Daarna werkte ze als docent/onderzoeker aan de Universiteit Utrecht, faculteit onderwijskunde. Pakte het onderwijskundig advieswerk op, waarbij ze o.a. als consultant en interim manager vele bedrijven heeft geholpen bij uiteenlopende leer- en ontwikkelvraagstukken. Drie jaar geleden landde ze op onze nationale luchthaven. Ze gaat geen enkele onderwijskundige uitdaging uit de weg met haar team. Ze is enthousiast, scherp, creatief, gemotiveerd, flexibel, ambitieus en leergierig. Ze leert graag van en met anderen: samen nieuwe wegen in slaan en groeien. Of je nu jong bent of oud, klaar voor jouw toekomst!

Marjoleine Heijboer, Docent Onderwijswetenschappen, Universiteit Utrecht
Marjoleine geeft sinds 2019 les in zowel de bachelor als de master-opleiding aan de Universiteit van Utrecht met een focus op het leren van professionals in (en tussen) organisaties. In deze vakken neemt zij studenten mee in de vele vormen van leren van professionals en de (organisatie)context waarbinnen dit leren plaatsvindt en vorm krijgt.  Als Cultureel Antropoloog en met een lesbevoegdheid als docent maatschappijleer, is zij twintig jaar geleden het vakgebied van leren en ontwikkelen bij de IND ingerold als opleidingsadviseur en heeft daar alle facetten van het L&D vak mogen ontdekken en ontwikkelen. Daarna heeft zij de overstap gemaakt naar TriamFloat en als consultant 10 jaar lang diverse opdrachten op het gebied van leren & ontwikkelen uitgevoerd.

Locatie

Bosque
Harderwijkerweg 28
6961 EG Eerbeek
https://beleefbosque.nl/

Datum & tijd

Dinsdag 15 november 2022 van 10.00 - 17.00 uur (inclusief borrel).

Over Ooa

De Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) is de oudste beroepsvereniging voor adviseurs in de wereld. De Ooa is een kennisplatform voor leden, met inspirerende ontmoetingen tussen adviseurs en andere beroepsbeoefenaars, kennisuitwisseling en certificering. Kijk verder op https://www.ooa.nl/


Gratis deelname voor leden

Deze dag is exclusief en kosteloos toegankelijk voor leden van Develhub en Ooa. Let op: we hebben 100 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang. Er mogen zich per organisatie max 2 deelnemers aanmelden.

Voor leden van Ooa zijn ook 100 plaatsen beschikbaar, dus we verwachten 200 deelnemers. (Noot aan Ooa-leden: dit is een speciale editie van de Dag van de Adviseur, die gewoontegetrouw in november plaatsvindt.)

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldlink. Je ontvangt dan een bevestiging met de mogelijkheid om de themadag gelijk in je agenda te zetten.

Klik hier om je aan te melden

Afmelden en voorwaarden annulering

Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen, dan kun je je tot uiterlijk 9 november kosteloos afmelden door een mail te sturen naar info@develhub.nl. Wanneer je niet schriftelijk (per mail) bent afgemeld, zijn we genoodzaakt om € 250,00 (excl. BTW) in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.

Namens Ooa heel graag tot 15 november!


Volgend agendabericht

Meer