Workshop Zakelijk Flirten - Doorn

19 februari 2019

Thema's: Performance Improvement
Workshop Zakelijk Flirten - DoornDeze workshop wordt verzorgd door Angelique van ’t Riet. Zij is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven als het over zakelijk flirten gaat. Daar waar ze ruim 14 jaar geleden het Zakelijk Flirten introduceerde als workshop en in boeken doet ze dat nu met Zakelijk Flirten versie 2.0, een workshop Soft Skills van de 21e eeuw! 

De inhoud van haar verhaal is zo treffend en uniek dat menigeen met nieuwe inzichten de zaal verlaat. De ene eye-opener volgt de andere op, en na haar workshop verwar je flirten nooit meer met verleiden en versieren. De combinatie van inhoud, humor en praktijk maken dit een onmisbaar verhaal voor iedereen in het bedrijfsleven. Reacties als “het is nog leuker dan een cabaretvoorstelling” en “Tineke Schouten versie 2.0, echt briljant!” geven het entertainmentniveau aan.

En dat Angelique al meer dan 12 jaar zo’n 4 keer per week een interactieve workshop geeft zegt genoeg over de kwaliteit van deze professionele spreekster. Sinds ze ‘Hospitality’ als thema heeft ontwikkeld binnen de workshop zakelijk flirten weten nog meer bedrijven haar te vinden. Hospitality is zakelijk flirten in optima forma.

In de workshop wordt Zakelijk Flirten o.a. toegepast op de uitstraling van de organisatie, de omgang met bezoekers en collega’s, de cultuur en de waarden en normen. 
 

Kosten

  • NVO2/NOBTRA/NSCU-leden betalen € 29,50 inclusief boek 

  • Niet leden betalen € 49,50 inclusief boek


Tijdstip & Locatie

Dinsdag 19 februari 2019
13.00 - 15.30 uur (ontvangst vanaf 12.30 uur)

Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn (routebeschrijving)


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande rode button. 

Aanmelden