Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - Groenekan

7 mei 2019

Thema's: Performance Improvement
Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - Groenekan ‘Ik wil graag een training feedback geven en ontvangen voor het managementteam want het gaat onderling niet lekker de afgelopen maanden’. 

Herkenbaar? Je klant ervaart een probleem, denkt te weten wat de oorzaak is en heeft de oplossing al verzonnen. Aan jou als L&D professionals de vraag om deze oplossing te organiseren. Vaak voel aan je water dat de gevraagde oplossing het probleem niet gaat oplossen. Dus ga je op zoek naar de grondoorzaak van het probleem. Dit ‘afpellen’ van de vraag is wellicht de meest cruciale vaardigheid die een learning & development professional moet bezitten om problemen écht op te lossen.Toch stellen opleidingsprofessionals snel de vraag ‘wat moet er geleerd worden?’.  Deze vraag bevat al een aanname, namelijk dat er iets geleerd moet worden. 

‘Welk probleem lossen we op?', dat is de centrale vraag! In het leertraject van opleiden naar oplossen word je beter in het onderzoeken van de klantvraag met als doel de business impact van L&D te vergroten.

In dit 2-daagse leertraject van opleiden naar oplossen word je beter in het onderzoeken van de klantvraag met als doel de business impact van L&D te vergroten. Je leert op een 'methodische' manier opleidingsvragen te analyseren. Opleidingsvraag staat tussen aanhalingstekens, omdat je door het uitvoeren van een grondoorzaakanalyse, er soms achter komt dat de grondoorzaak op een heel ander vlak ligt.
 

Data & locatie

Dinsdag 7 mei 2019 van 9.30 - 17.00 uur.
Maandag 27 mei 2019 van 9.30 - 17.00 uur.

The Learning Collective
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan (routebeschrijving)
 

Kosten 

Normaal tarief € 550,00.
Leden van NVO2, NOBTRA en NSCU krijgen 10% korting.
 

De leergang zit vol! De volgende 2-daagse staat gepland op 12 september en 10 oktober (klik hier).