Kring Overheid: Herken de patronen in je organisatie die effectief samenwerken belemmeren - Hoorn

18 april 2019

Thema's: Performance Improvement, Evaluating Learning Impact
Kring Overheid: Herken de patronen in je organisatie die effectief samenwerken belemmeren - HoornDe NSCU heeft een traditie in het bij elkaar brengen van leerprofessionals binnen een vakgebied met als doel van elkaar te leren; de zogenaamde Kringen. De Overheidskring is één daarvan. Dit zijn bijeenkomsten voor NSCU-leden met een (semi-) publieke opdracht. Het thema van deze bijeenkomst is Herken de patronen in je organisatie die effectief samenwerken belemmeren.

Zelfsturing, agile werken, continu verbeteren…. goed werkende teams worden steeds belangrijker voor organisaties. Maar de weg daarnaartoe ligt bezaaid met struikelblokken. Als je de meest voorkomende struikelblokken herkent, dan kun je teams leren er overheen te stappen. We gaan daar op 18 april vanuit een systemische invalshoek naar kijken. Ingrid van Laerhoven, expert in systemisch kijken, zal ons daar een aantal handvatten voor aanreiken. 

Houdt dit thema jou bezig of wil je er meer over weten? Lijkt het je waardevol om andere leerprofessionals te ontmoeten die bij (semi-) publieke organisaties werken? 
 

Locatie

Gemeente Hoorn
Nieuwe Steen 1
1625 HV Hoorn (routebeschrijving)
 

Kosten

Deelname is gratis voor NSCU-, NVO2- en NOBTRA-leden.
Niet-leden betalen € 150,-.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.