5 Moments of Need Certificeringsprogramma

22 januari 2019

Thema's: Performance Improvement, Evaluating Learning Impact
5 Moments of Need CertificeringsprogrammaDe 5 Moments of Need Academy Europe biedt in samenwerking met de ontwikkelaars van de 5 Moments of Need methodologie, Bob Mosher en Conrad Gottfredson, een Nederlandstalige versie van de 5 Moments of Need opleiding aan.

In deze opleiding leer je echte werkplek-leeroplossingen te ontwerpen en ontwikkelen. Op basis van de toepassing van de 5 Moments of Need methodologie ontwikkelen we leeroplossingen, die zowel het formele leren (de "10" in 70:20:10) als ook de effectieve ondersteuning van effectieve prestaties op de werkvloer (de "70 en 20") omvatten.
 


Aan deze unieke opleiding, die vanaf 22 januari a.s. voor de 3e keer wordt uitgevoerd, nemen L&D-medewerkers vanuit diverse Nederlandse bedrijven en organisaties deel en wordt naast de lessen door de ontwikkelaars van het 5 Moments of Need model, een uitgebreide begeleiding op de praktijkopdrachten in het Nederlands verzorgd. Door de deelnemers wordt gewerkt aan een specifieke voor hun organisatie relevante praktijkcase.
 

Data & Locatie


Kosten

  • Prijs per deelnemer is € 2.475,- (vrij van btw).
  • Leden van NVO2, NOBTRA en NSCU krijgen 10% korting.
  • Niet-leden profiteren van 5% korting op deelname wanneer ze bij NVO2 een HRD Explorer lidmaatschap 2019 nemen. Dat lidmaatschap is dan voor 2019 kosteloos. Vermeld dit wel expliciet bij je inschrijving, zodat we je lidmaatschap voor 2019 in orde kunnen maken.
 

Aanmelden

Kijk hier voor meer informatie over het programma en aanmelden.