Partner Events

14 februari 2020

HRD-congres Liefde voor Leren met als thema Aandacht - Ede

HRD-congres Liefde voor Leren met als thema Aandacht - Ede

Niets krijgt tegenwoordig meer voorrang van onze aandacht dan het bliepje van onze smartphone. We hebben aandacht nodig om goed te kunnen leren en presteren. Tijd dus voor aandacht aan alle facetten van onze werkomgeving tijdens het jaarlijkse HRD-congres 'Liefde voor Leren' op Valentijnsdag vrijdag 14 februari 2020.

Met een vol programma, onder dagvoorzitterschap van hoofdredacteur TvOO Ria van Dinteren, en maar liefst 12 inspirerende sprekers belooft het weer een mooi congres te worden!
Sprekers

Een selectie uit de sprekers:

  • Rob Urgert bekend van o.a. De Kwis & Het Instituut bijt het spits af en gaat in een hyper interactieve sessie met u op zoek naar hoe je nu écht contact maakt en aandacht voor elkaar krijgt.
  • Stefan van der Stigchel vervolgt  deze dag met zijn keynote: ‘Zo werkt aandacht’, waarin hij laat zien hoe we informatie verwerken, maar ook beschrijft welke technieken er zijn waarmee je aandacht kunt beïnvloeden en sturen.
  • Jacqui Brassey doet als adjunct professor onderzoek naar Authentiek Zelfvertrouwen. Wat hebben we nodig om goed te functioneren in onze werk- en privé omgeving en welke rol speelt zelfvertrouwen daar dan in?
  • Manon Ruijters geeft met haar visie op zinvol werk weer een geheel andere invulling aan het thema aandacht. Workshops & Informatiemarkt

In twee workshoprondes met keuze uit 6 sessies krijg je de kans om een facet van het onderwerp 'Aandacht' te verkennen.

De hele dag kun je de Informatiemarkt bezoeken en in gesprek komen met standhouders en andere deelnemers.Datum & tijdstip & locatie

Vrijdag 14 februari 2020
9.15 - 17.30 uur

Congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24
6717 LM Ede
(Overnachten kan hier ook)


Informatie & Aanmelden

Leden van Develhub krijgen € 30,- korting en betalen slechts € 165,-. Bij aanmelding ontvang je de papieren uitgave van het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties met het thema 'AANDACHT'. 

Kijk hier voor meer informatie over het programma, de sprekers, de locatie en aanmelding.

Het congres is uitverkocht!