Netwerk Events

18 februari 2020

Workshop Het slim organiseren van L&D binnen organisaties - Groenekan

Workshop Het slim organiseren van L&D binnen organisaties - Groenekan

In deze workshop van trainer Guus van Deelen maak je samen met vakgenoten een reis langs de verschillende uitingsvormen van Learning & Development binnen organisaties. Welke vorm is het meest passend en welke voor- en nadelen kleven er aan iedere aanpak?

In een ideale situatie kies je bewust voor een aanpak en werkwijze die aansluit bij het type organisatie en haar volwassenheidsniveau. De ervaring leert dat veel L&D afdelingen organisch zijn gegroeid, zonder goed doordachte onderliggende bouwtekening.

Middels een QuickScan vergroot jij je bewustzijn en vaardigheden om je L&D afdeling weloverwogen en op de meest passende wijze te organiseren en (her)positioneren.

Het resultaat? Focus en een heldere routekaart voor 2020, welke leidt tot tevreden klanten, meer (positieve) impact op bedrijfsresultaten en een goed geoliede L&D afdeling.


Aan het einde van de workshop

  • Heb je een heldere routekaart van wat je blijft doen als L&D afdeling, maar ook waar je veranderingen wilt doorvoeren.
  • Heb je concrete handvatten om de gewenste koerswijziging praktisch vorm te geven.
  • Heb je krachtige argumenten om je stakeholders in de gewenste verandering mee te nemen.
  • Heb je je inzichten en netwerk verstevigd door met vakgenoten over soortgelijke uitdagingen te sparren.


Over Guus van Deelen

Als zelfstandige HRD professional werk ik aan strategische vraagstukken rondom leren, talentontwikkeling, performance improvement en leiderschapsontwikkeling. Mijn van origine opleidingskundige achtergrond heeft zich gedurende mijn 17 jaar werkervaring verbreed met het gedachtegoed van continuous improvement en root cause analysis. Hierdoor bekijk ik vraagstukken op een meer holistische wijze. Mijn missie is om de vakgebieden tussen people development en performance improvement te laten samensmelten. People development wordt van oudsher gezien als een ‘cost center’, waarop bespaard wordt in minder voortvarende tijden.

Ik geloof dat het met de juiste aanpak een ‘profit center’ kan zijn, welke aantoonbaar resultaat op zowel korte als lange termijn bewerkstelligt. People development is zelden een doel op zich, maar een middel om organisatieresultaten te behalen. Het vinden van de grondoorzaak en het kunnen aantonen van de business impact staan centraal in mijn aanpak. Daarbij ontwikkel ik interventies die het verschil maken. Creatief, relevant en met aantoonbare impact.


Investering

Deelname aan deze workshop kost € 450,- (inclusief lunch en locatie, exclusief btw). Leden van Develhub krijgen 10% korting.


Datum en locatie

De workshop vindt plaats op dinsdag 18 februari 2020 van 9.00 - 17.00 uur in het pand van The Learning Collective, Groenekanseweg 85, Groenekan.
 

Aanmelden

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.