Performance Journey - Orlando VS

26 oktober 2019

Thema's: Learning Technologies
Performance Journey - Orlando VSVoor het zesde jaar op rij organiseert de 5 Moments of Need Academy dit najaar weer de ‘Performance Journey’ naar het Learning 2019 Event in Amerika. Na de succesvolle reis in november 2018, waar met ruim 50 deelnemers naast het Masie event ook een bezoek is gebracht aan o.a. Colgate, Pfizer, MetLife en Guardian in New York, is de verwachting dat ook deze keer groot aantal Nederlandse L&D professionals naar Orlando afreist.
 

Programma

Er is weer een mooi programma samengesteld. Het vertrek is op op zaterdag 26 oktober vanaf Schiphol Amsterdam. Op zondagochtend 27 oktober wordt de week afgetrapt met een inspirerende sessie speciaal voor alle deelnemers van de Performance Journey. Samen met Elliott Masie en enkele van zijn sprekers wordt vooruit geblikt naar Masie’s Learning 2019. Maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 oktober staan in het teken van het Learning 2019 event en op woensdagmiddag is het vertrek richting Philadelphia. De avond van 30 oktober en 31 oktober wordt in Philadelphia gespendeerd en vrijdag 1 november is de aankomst in Amsterdam.
 

Ontmoetingen met Amerikaanse L&D collega’s

Op basis van feedback van de deelnemers in 2018, bleek dat met name de ontmoetingen met L&D collega’s van bedrijven en organisaties enorm wordt gewaardeerd. Daarom wordt ernaar gestreefd om dit jaar ontmoetingen met drie tot vier Amerikaanse bedrijven in het programma op te nemen. Inmiddels vinden er gesprekken plaats met onder andere Comcast, Axalta en Teva in Philadelphia.
 

Extra: bezoek aan Philadelphia

Op woensdag 30 oktober eind van de middag is de aankomst in Philadelphia, waar aan het begin van de avond het eerste bedrijfsbezoek staat gepland. Vervolgens is het diner in het unieke historische restaurant City Tavern, van de in Amerika bekende tv-kok Walter Staib, waar het personeel in traditionele kledij de gasten bedient. Donderdagochtend 31 oktober wordt er nog een tweetal bedrijfsbezoeken ingepland en de middag hebben deelnemers de gelegenheid om de stad te bezoeken. Het verblijf is in een mooi hotel, midden in het stadscentrum. Uiteraard kun je die middag je eigen programma uitstippelen. Het vertrek naar het vliegveld is rond 18.30 uur.
 

Kosten & aanmelden

Tot 1 juli a.s. geldt een early bird tarief van € 3.995,-. Na 1 juli zijn de kosten € 4.095,-. Ben je lid van Develhub, NVZ of de NRTO? Dan geldt een korting van € 100,- op de genoemde tarieven. Over deelname aan deze studiereis wordt geen BTW gerekend. Graag bij aanmelding vermelden dat je lid bent van ofwel Develhub, NVZ of de NRTO. Je kunt je aanmelden via het contactformulier op deze pagina.
 

Ben je er bij?

'Wij hopen je als deelnemer aan deze fantastische studiereis te mogen begroeten. Een reis naar het – in onze ogen – meest interessante event over de belangrijkste ontwikkelingen in het L&D vakgebied. De combinatie met bezoeken aan diverse Amerikaanse bedrijven en uiteraard Philadelphia, maakt het een niet te missen evenement. In de eerste week van oktober komen we met alle deelnemers bij elkaar voor een eerste kennismaking en een vooruitblik op de reis. Samen met Bob Mosher (co-host van Masie), gaan we een aantal thema’s van het Masie’s Learning event voorbespreken en kennismaken met elkaar.' [Alfred Remmits]

Op de website vind je meer informatie en een aantal video’s van de afgelopen jaren. Wil je meer weten over de reis of wil je deelnemen? Neem dan contact op.