LXP: Learning Experience Platforms zijn momenteel Booming! - De Bilt

20 juni 2019

Thema's: Learning Technologies, Evaluating Learning Impact
LXP: Learning Experience Platforms zijn momenteel Booming! - De Bilt

Heb jij je al verdiept in LXP? Kom en praat met andere leerprofessionals/HRD ‘peers' mee,  vanuit de visie op social learning, gepersonaliseerd leren en content curation. En uiteraard vanuit 'the learning experience'!

 

De opzet: diverse klantcases


Aan tafel met Jos Maassen en François Walgering horen wij mooie en bruikbare voorbeelden, vanuit “the learning experience”. CuratrLXP biedt als voorbeeld een naadloze integratie tussen social learning en persoonlijke ontwikkeling op één platform. En maakt gebruik van intelligent verzamelde content.
 

Wie zijn er?


We verwachten een goede mix van leden c.q. bedrijven met vergelijkbare uitdagingen en dezelfde vragen. Jos en François zijn erbij als één van onze partners en zullen de ochtend begeleiden.
 
Om het gesprek gelijk op een goeie manier de diepte in te laten gaan geven wij alvast enkele ‘parameters’ aan:
  • Waar zit jouw organisatie/Academie in het creëren van een Next Gen ECO Learningsystem?
  • Hoe is jouw organisatie bezig met gepersonaliseerd leren en content curation?
  • Hoe sluit het leerprogramma van jouw organisatie academie hierbij aan? Is er al inzicht in de actuele technologiekennis en skills van alle medewerkers?

Morgen al nuttig! Dit wordt weer zo’n sessie waarin je eens gewoon zonder agenda of gedoe met elkaar van gedachten kunt wisselen. Die waardevol is om aan mee te werken en je iets oplevert waar je, weer terug op kantoor, mee verder kunt. En als het niet meteen lukt: verdere hulp vragen daarna kan natuurlijk altijd!
 

Over de moderators

Jos Maassen en François Walgering zijn echte Edtech geeks. In 2014 richtten zij o.a. MOOCFactory, LRSFactory en later YOUFactory op. Sinds 1 april 2019 zijn ze verder gegaan onder de nieuwe naam: Next Learning Valley (www.nextlearningvalley.com). François werd in 2017 in Nederland zelfs uitgeroepen tot ‘Learning Innovator’ van het jaar. Hun (inter)nationale netwerk in L&D is groot te noemen. Hun partnerschap met HT2Labs (Oxford) heeft voor vele Nederlandse organisaties en onderwijsinstellingen al mooie innovaties in leren opgeleverd. 
 

Locatie & tijdstip

KNMI
Fahrenheitzaal
Utrechtseweg 297
3731 GA De Bilt

Start     9.00 uur
Einde 12.00 uur

Kosten

Deelname is gratis voor leden van Develhub (voorheen NVO2 en NSCU). Niet-leden betalen € 100,-.

Meld je hier aan