Learning Technologies - Londen

13 februari 2019

Thema's: Learning Technologies
Learning Technologies - LondenOp 13 en 14 februari 2019 vindt in Londen de Learning Technologies conferentie en vakbeurs plaats. Voor de zevende keer kun je aansluiten bij de delegatie op onder de vlag van NVO2 en VOV lerend netwerk. Ger Driesen van aNewSpring zal opnieuw de delegatie leiden, dit keer samen met Tine Seuntjens van VOV lerend netwerk en John May van de NVO2/NSCU. Je kunt je aansluiten bij de delegatie en profiteren van een gereduceerd tarief en minstens zo belangrijk: van de inspiratie van vakgenoten.
 

Conferentie

De tweedaagse conferentie brengt L&D professionals vanuit de hele wereld bij elkaar. Ieder jaar groeit het aantal deelnemers en de populariteit van deze conferentie waardoor ook het aanbod ieder jaar ruimer is. In vijf tracks verzorgen zo’n 60 sprekers diverse sessies. Naast een flinke vertegenwoordiging van UK sprekers zijn er dit jaar ook weer internationale sprekers: enkele vanuit de USA maar ook uit Australië en India (en 4 uit NL). 
 

Programma & sprekers

Grote namen in 2019 zijn: Jane Hart, Jane Bozarth, Karl Kapp, Shannon Tipton, David Kelly. Keynotes door Daniel Susskind (The future of professions) en Marcia Conner (The new social learning). De conferentie is overzichtelijk qua omvang zodat de sprekers makkelijk toegankelijk zijn en altijd open staan voor een persoonlijk gesprek. Klik hier voor het programma.
 

Kosten

Alle delegatieleden krijgen 20% korting op de officiële conferentieprijs van £ 1.295,-- zodat deelname £ 1.036,-- (exclusief VAT/BTW) kost. De conferentie prijs betreft de toegang tot de conferentie (inclusief twee dagen lunch en drankjes aan het einde van de middag). Reis en verblijf is niet inbegrepen en dien je zelf te regelen.
 

Pre-meeting

De korting is leuk, onderdeel van een delegatie zijn en samen leren en elkaar inspireren is nog leuker. Dat kan door verschillende activiteiten. In Nederland is een pre-meeting op woensdag 16 januari in Groenekan (verwacht tijdstip 15.00 - 18.00 uur) . Tijdens het congres is er voldoende mogelijkheid om te netwerken en met andere delegatie leden, samen te eten, afspraken te maken wie welke sessie volgt als het moeilijk kiezen is en natuurlijk om uit te wisselen hoe de conferentie thema’s toe te passen zijn in de eigen Belgische/Nederlandse situatie - uiteraard is niets daarvan verplicht. De vakbeurs (zie hieronder) is voor conferentie deelnemers ook gratis toegankelijk in hetzelfde gebouw. Let op: in 2019 is dat het Excel conferentiecentrum in oost Londen.
 

Gratis Vakbeurs

Lukt het niet om budget vrij te maken voor de conferentie? Dan is er nog een mooi alternatief. Tegelijkertijd met de conferentie vindt op dezelfde locatie een vakbeurs plaats met (internationale) aanbieders van diverse diensten op het gebied van learning & development. Ook zullen tijdens de beurs zo’n 150 gratis seminars te volgen zijn. Beursbezoekers zijn ook welkom bij de delegatie.
 

Aanmelden

Wil je meer informatie of je aanmelden als deelnemer? Neem contact op met Ger Driesen, tel +31(6)15667217 e-mail: ger@anewspring.nl.