Inspiratiesessie Zo krijg je medewerkers in de leerstand - Eindhoven

10 december 2019

Thema's: Learning Technologies
Inspiratiesessie Zo krijg je medewerkers in de leerstand - Eindhoven

Tijdens deze gratis Inspiratiesessie bij Develhub-partner en online opleider SkillsTown word je meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen rondom opleiding en ontwikkeling. Hierbij leggen ze de nadruk op het motiveren van medewerkers om in de leerstand te komen. Je wordt geïnspireerd, kunt brainstormen met gelijkgestemden en maakt kennis met de nieuwste vorm van online training: video feedback.Voor wie

De Inspiratiesessie is exclusief gericht op HR professionals en directie.
 

Welke workshops volg je?

  1. Can you escape? 21st century skills escape room

Ken jij de 21st century skills en weet jij hoe je deze kunt toepassen in de praktijk? In deze Escape Room heb je 45 minuten om met behulp van de 21st century skills te ontsnappen. Ben jij een kritische denker, digitaal vaardig en kun je met creatieve oplossingen komen? Dan is dit een uitdaging die je niet wilt missen!
 
  1. Communicatieskills verbeteren met video feedback

Benieuwd naar de nieuwste manier om communicatieve vaardigheden van medewerkers te trainen? SkillsTown lanceert de video feedback pro. Met deze nieuwe tool kunnen medewerkers op een praktische manier werken aan hun communicatieve vaardigheden. In deze workshop laten we je zien hoe de video feedback pro werkt en kun je direct een eigen vraagstuk indienen dat van toepassing is binnen jouw organisatie.
 
  1. Activeren van medewerkers met online leerplatform

Wat zorgt er precies voor dat medewerkers een online leerplatform gaan gebruiken? In deze sessie laten we je zien hoe je medewerkers op een praktische manier in de leerstand kunt krijgen.  

 
Programma

  9:00    Ontvangst
  9:30    Gezamenlijke opening
  9:45    Waarom leren medewerkers niet?
10:30    Pauze
10:45    Can you escape? 21st century skills escape room
11:45    Activeren van medewerkers met online leerplatform
12:45    Gezamenlijke lunch
13:30    Communicatieskills Video Feedback Pro
14:15    Gezamenlijke afsluiting

 
Meer weten?

Neem contact op met Remy van Beek, remy.van.beek@skillstown.com

 
Locatie

SkillsTown
Bogert 31-14 (14e etage)
5612 LX Eindhoven
Klik hier voor een routebeschrijving
 

Aanmelden

De Inspiratiesessie is gratis en exclusief gericht op HR professionals en directie. Er is plek voor maximaal 15 personen. Aanmelden kan via onderstaande groene button.

Let op: bovenaan de aanmeldpagina staat 'Factuurgegevens'. Dat kun je bij het invullen van je gegevens negeren, want deelname is gratis.

​Aanmelden