Inspiratiesessie Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren - Groenekan

19 september 2019

Thema's: Learning Technologies
Inspiratiesessie Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren - GroenekanCSS Breda en NVO2 organiseren in 2019 viermaal een gratis inspiratiesessie Boeien, Binden & Behouden door werkplekleren. De wereld om ons heen verandert continu en organisaties worden genoodzaakt snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Hoe laat je medewerkers een leven lang leren zodat zij duurzaam inzetbaar zijn en de organisatie een lerende organisatie wordt?


 

Inhoud

Waarom kiezen bedrijven en instellingen vanuit hun strategie voor werkplekleren en hoe faciliteren en organiseren zij werkplekleren? Tijdens deze inspiratiesessie ervaar je op een interactieve manier hoe werkplekleren met inzet van leertechnologie antwoord kan geven op deze vragen. Ontdek hoe werkplekleren het leren en ontwikkelen van medewerkers optimaal kan faciliteren zodat zij beter kunnen omgaan met alle veranderingen.
 


Er worden praktijkcasussen besproken en je ervaart zelf nieuwe werkvormen en leervormen zoals Beeldend Trainen, Lessons Learned en Dagstart & Reflectie. Alle werkvormen en leervormen zijn onlosmakelijk verbonden met leertechnologie van Het Leerplatform.
 
We hopen je te inspireren met het Model van Werkplekleren met Leertechnologie en onze verschillende toepassingsvormen. De sessie betreft vooral werkplekleren binnen middelgrote en grote organisaties en zorgt voor kennisdeling met andere leer- en ontwikkelprofessionals. Tip: maak de sessie nóg interessanter en kom met een vraag voor jouw eigen organisatie!
 

Data en tijdstip

De inspiratiesessie vindt plaats van 13.30 tot 17.00 uur en wordt viermaal georganiseerd:
 
Donderdag 14 maart bij CSS Breda
Donderdag 6 juni bij NVO2 in Groenekan
Donderdag 19 september bij NVO2 in Groenekan
Donderdag 28 november bij CSS Breda

Deelname aan de bijeenkomst is gratis maar bij afmelding binnen vijf werkdagen voor de bijeenkomst brengen we een no-show fee van € 50 in rekening i.v.m. de voorbereidingen.

Let op: bovenaan de aanmeldpagina staat 'Factuurgegevens'. Dat kun je bij het invullen van je gegevens negeren, want deelname is gratis.

Aanmelden 14 maart 2019

Aanmelden 6 juni 2019

Aanmelden 19 september 2019

Aanmelden 28 november 2019