Hét congres voor de HRD-professional: Liefde voor leren - Ede

14 februari 2019

Thema's: Learning Technologies, Evaluating Learning Impact
Hét congres voor de HRD-professional: Liefde voor leren - Ede

Alles waar je aandacht aan geeft groeit!
Is dit ook zo met leren? Wij denken van wel!

Vanuit de wetenschap, de filosofie en de techniek verkennen we de nieuwste trends en ontwikkelingen op het leergebied. Er is ruimte voor filosofie, Marjan Slob neemt ons daarin mee en Robert Jan Simons van de "Canon van het leren" trapt af. Hij vraagt zich af waaraan we merken dat iemand of wijzelf liefde voor leren koesteren. Zijn er verschillende soorten van liefde voor leren of kunnen we die liefdes ook ontwikkelen?

De dag zou niet compleet zijn zonder praktijktoepassingen: doen is immers de beste manier van denken. Kies dus voor het DOEN uw favoriete sessies. De sessierondes worden theatraal & muzikaal plenair afgesloten. Door wie? Dat blijft nog even geheim.

Met een afgestemd en gevarieerd programma  zorgen we ervoor dat je geïnspireerd  en 'verliefd' weer huiswaarts keert.Bezoekers ontvangen een digitaal jaarabonnement (4 uitgaven) op het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties cadeau. Het abonnement loopt automatisch af.
 

Kosten

Standaard tarief € 185,- ex 21% btw.
Kortingstarief     € 155,- ex 21% btw (zie hieronder).
Catering en (indien nodig) een parkeermunt zijn inbegrepen.
 

Korting a € 30,- geldt voor:

  • Leden van de NVO2, NOBTRA, ICF Netherlands, NOLOC, LVSC, NOBCO, LVPW, NVTA, VITA en NVE.
  • Abonnees op het Tijdschrift Positieve Psychologie, Tijdschrift voor Coaching, LoopbaanVisie, Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties, PsychoSociaal digitaal, TA Magazine, De Nieuwe Meso, Examens.
  • Oud deelnemers aan het Congres Positieve Psychologie en de Dag van de Coach. 

Het congres is uitverkocht!