Gratis symposium Verbeter de zorg met LOL! (live online symposium)

14 november 2019

Thema's: Learning Technologies
Gratis symposium Verbeter de zorg met LOL! (live online symposium)Op 14 november organiseert Develhub-organisatielid Study2Go/Learning Connected het eerste live online symposium. De ideale gelegenheid om gratis kennis te maken met de LOL-methodiek, dé oplossing om interactief te kunnen communiceren, op te leiden of te behandelen op afstand. 


 

Voor wie

Werk jij als manager of opleidingsadviseur in de zorg? Ben jij verantwoordelijk voor innovatie of eHealth binnen jouw organisatie? En ben je op zoek naar een oplossing om interactief te kunnen communiceren, op te leiden of te behandelen op afstand? Meld je dan aan!
 

Wat

Een kleinschalig online event om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de LOL-methodiek en leuke workshops te volgen van organisaties die LOL inzetten in de praktijk. Een mooie gelegenheid dus vanuit zorg en welzijn om kennis te maken met LOL! Deelnemers hoeven dus niet te reizen en kunnen direct ervaren hoe het live online leren werkt.
 

Hoe

LOL = Live Online Leren. Op afstand met en van elkaar leren en samenwerken maar wel met de interactie die je gewend bent uit een klassikale setting. De LOL-methodiek wordt al jaren succesvol ingezet binnen zorg en welzijn. Denk aan:
  • LOL-behandelaren bieden Live online zorg aan cliënten in een echte Digitale Poli.
  • Geaccrediteerde cursussen voor zorgprofessionals in ons online klaslokaal.
  • Samenwerken met collega’s en andere zorgprofessionals middels verschillende live online tools.
  • Online school voor studenten zorg en welzijn die lessen volgen van docenten uit het onderwijs en experts uit de praktijk.

Verschillende experts, trainers, ervaringsdeskundigen en behandelaars delen hun LOL-ervaringen en geven antwoord op de volgende vragen:

  • Wat biedt Live Online Leren als nieuwe opleidingsmethodiek?
  • Hoe wordt Live Online Leren ingezet binnen de zorg?
  • Hoe sluit het Live Online Leren aan bij de zorgvraagstukken van deze tijd?
  • Wat kan Live Online Leren jouw zorgorganisatie bieden?

Wanneer

Donderdag 14 november 2019 van 08.45 - 12.30 uur volledig live online.
 

Meer informatie & Aanmelden

Klik hier voor meer informatie over het programma en om je aan te melden.