Fishbowl Trends in L&D - Leuven

14 maart 2019

Thema's: Learning Technologies
Fishbowl Trends in L&D - LeuvenBij de start van een nieuw werkjaar wordt de L&D sector geconfronteerd met allerhande overzichten en aankomende trends. De recente Towards Maturity 2019 heatmap rond learning technology trends creëert tegenwicht om een aantal van deze trends te doorprikken en te kijken wat er echt leeft. Een reality check waarin een aantal hypes wordt afgezet tegenover dat waar organisaties wél op inzetten. Welke trends worden werkelijkheid en welke verlaten de discussietafel niet?

Het Towards Maturity onderzoek zal de aanzet geven tot een interessante Fishbowl waarbij vier panelleden het gesprek op gang brengen door hun persoonlijke visie te delen omtrent - al dan niet achterhaalde -hypes. De discussie wordt daarna gevoerd samen met de deelnemers.aNewSpring en EAPRIL organiseren dit aanbod voor allen uit de L&D sector die met een kritische doch constructieve bril naar de aankomende toekomstige ontwikkelingen kijken.

             
 


Panelleden & moderatoren

  • Prof. dr. Piet van den Bossche, Professor Learning in Organisations, Universiteit Antwerpen Associate professor School of Business & Economics, Universiteit Maastricht
  • Patrick Belpaire, Independent Business coach & Corporate Learning consultant,  PABE
  • Kristin Aerts, CEO TinQwise Belgium
  • Jan Van Eycken, Instructional Designer,  Cevora
 
  • Ger Driesen, Learning Innovation Leader aNewSpring (moderator)
  • Jos Berden,  BusinessDevelopment aNewSpring (moderator)

Kosten voor deelname zijn € 30,-.
 

Locatie

Huis Bethlehem (Dijlezaal)
Schapenstraat 34
Leuven - België
 

Informatie & aanmelden

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.