Bijeenkomst Hoe zorg ik dat mijn corporate academie gebruikt wordt - Eindhoven

3 oktober 2019

Thema's: Learning Technologies
Bijeenkomst Hoe zorg ik dat mijn corporate academie gebruikt wordt - EindhovenBijna iedere organisatie maakt tegenwoordig gebruik van prachtige online leeromgevingen en Leer Management Systemen. Alles om de medewerkers de juiste kennis tot zich te laten nemen en het beste uit zichzelf te halen. Maar wat veel organisaties ervaren, is dat er na zo’n lancering weinig gebruik wordt gemaakt van de leeromgeving. Hoe komt dit en wat kun je als organisatie doen om het gebruik wel te stimuleren?
 
Tijdens deze inspirerende middag nemen wij je mee in de obstakels die je als organisatie kunt ervaren en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.
 

Extra: Escape Room en boek​

Daarnaast is er ruimte om de 21st century skills escape room te ervaren en krijg je het boek 21st century skills voor organisaties mee naar huis.


Locatie

SkillsTown
Bogert 31-14 (14e etage)
5612 LX Eindhoven
Klik hier voor een routebeschrijving
 

Aanmelden

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor (organisatie)leden van Develhub en deelname is gratis. Er is plek voor maximaal 15 personen. Aanmelden kan via onderstaande groene button.

Let op: bovenaan de aanmeldpagina staat 'Factuurgegevens'. Dat kun je bij het invullen van je gegevens negeren, want deelname is gratis.

Aanmelden