Develhub Events

28 juni 2021

Workshop Paardencoaching: Persoonlijk Leiderschap na corona - Moordrecht

Workshop Paardencoaching: Persoonlijk Leiderschap na corona - MoordrechtDe samenleving komt na corona langzaam in beweging en wordt weer groter. Het nieuwe normaal staat voor de deur. Privé en werk zullen door de hybride manier van werken worden beïnvloed. Hoe pas jij daarin als HRD-adviseur, als leidinggevende, als medewerker?
 
We kunnen ons nog niet voorstellen hoe de samenleving er na corona uit komt te zien, laat staan welk effect dat op jouw werkomgeving zal hebben. Wat we wel weten is dat er na lange tijd en na veel Teams en Zoom-vergaderingen weer de mogelijkheid is om mee te doen aan een live workshop Persoonlijk Leiderschap met paarden. De locatie is ruim opgezet en de activiteiten zijn voornamelijk buiten.

De workshop op 28 juni van 10.00 - 13.30 uur (inclusief lunch) wordt gefaciliteerd door 2 gecertificeerde coaches. Zij werken dagelijks met een kudde paarden die ervaren is in het coachen. De paarden zullen tijdens de workshop voor (bijzondere) reacties en ervaringen zorgen.

 
 

Voor wie

 • L&D-professionals
 • HR(D)-managers / directie / adviseurs
 • Opleidingsmanagers
 • Algemeen management met HR in portefeuille
 

Leerdoelen

 • Hoe kan ik mezelf op een prettige manier presenteren  in een veranderde werksituatie?
 • Hoe kan ik bewuster kiezen en zo nodig de regie pakken of houden?
 • Hoe kan ik mijn grenzen bewaken en bespreekbaar maken?
 • Hoe krijg ik meer balans in werk- en privésituaties?
 

Wat levert het op

 • Bewustwording van wat er bij jezelf speelt als je in een onbekende situatie terecht komt.
 • De reactie van het paard zegt veel over wie jij bent en hoe jij reageert in bepaalde situaties.
 • Je komt erachter of je congruent bent voor de ander; klopt je binnenkant met je buitenkant?
 • Je oefent met leiding nemen en leidinggeven.
 

Over de trainers


Saskia Haitsma
: Analytisch, doelgericht, humoristisch, betrokken, doortastend en betrouwbaar. Als journalist veel ervaring opgedaan bij de publieke omroep. Nu die ervaring koppelen aan ervarings- en oplossingsgericht coachen met paarden voor de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. 

Miranda van de Schuur heeft al meer dan 20 jaar ervaring met paarden. Haar kennis van het paardrijden, de omgang met paarden, hun gedrag, gezondheidsproblematiek en de verschillende trainingsmethoden heeft zij in de loop der jaren opgedaan in diverse opleidingen, clinics, cursussen en workshops. Miranda is gecertificeerd Equine Assisted Coach bij het KREAC en één van de vaste docenten bij Educatief Centrum Keulseweg, de enige door het NOBCO geaccrediteerde opleider voor Equine Assisted Coaches in Nederland. 


Aantal deelnemers

Kleine groep van 8 tot 12 personen.
 

Datum

Maandag 28 juni 2021 van 10.00 - 13.30 uur (incl. lunch).
 

Locatie & Parkeren

Paardenplezier
Vierde Tochtweg 9b
2841 LS Moordrecht

Parkeeradres:
Sportlaan 3
2841 EB Moordrecht
Je kunt parkeren aan het einde van de Sportlaan. Lopend steek je het bruggetje over en dan ligt Paardenplezier aan de overkant.
 

Investering

Deelname aan de workshop kost € 245,00, excl. 21% btw voor leden van Develhub. Niet-leden betalen € 360,00 excl. 21% btw. Een lunch a € 28,50 is inbegrepen bij de prijs.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot donderdag 24 juni 17.00 uur. Klik op onderstaande groene button om je aan te melden.
 
Aanmelden