Develhub Events

28 mei 2021

Wisdom of the Crowd: Het verkopen van jezelf en je aanbod, speciaal voor zelfstandig trainers en adviseurs - ONLINE

Wisdom of the Crowd: Het verkopen van jezelf en je aanbod, speciaal voor zelfstandig trainers en adviseurs - ONLINE


Wegens succes herhaald!

Lekker aan de slag met een groep, daar krijg je energie van als trainer. Je vastbijten in een taai L&D-vraagstuk, dat is wat je het liefst doet als adviseur. Maar hoe kom je aan die mooie opdrachten? Verkoop, netwerken, acquisitie, profileren. Voor veel zelfstandige professionals gaat dat deel van het werk niet vanzelf. In deze workshop gaan we in gesprek over wat je als trainer of adviseur vooral wel en niet moet doen om nieuwe klanten we werven. Bij wie moet je zijn in een organisatie? Welke evenementen zijn interessant? Hoe werken inkoopprocessen?Onder begeleiding van een zelfstandig trainer, ervaren L&D-inkopers en experts op het gebied van inkoopprocessen bespreken we tips, do’s en don’t's bij in- en verkoopprocessen. We gaan graag met jou en je vragen aan de slag!
 

Datum & tijdstip

Vrijdag 28 mei 2021 van 10.00 - 11.30 uur.
Deze Wisdom of the Crowd sessie vindt plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de deelname link.


Over de trainers

Petra Jagtman en Marlo Kengen zijn ervaren L&D-professionals. Ze schrijven en reviewen regelmatig voor (internationale) vakbladen en adviseren en begeleiden (mensen in) organisaties bij L&D-vraagstukken. Vorig jaar brachten zij het boek Leren Inkopen uit, een praktisch handboek over het inkopen van L&D-oplossingen. Ze kennen zowel de inkoop- als de verkoopkant van L&D vanuit de praktijk. Beiden werken als hoofddocent bij de opleiding Learning & Development in Organisations aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Antonie Knoppers is coach, trainer, facilitator, gastspreker en acteur. Hij is ook de oprichter van D&A Trainingen en  adjunct faculty member bij de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit). Tevens is hij gastdocent bij Nyenrode. Zijn workshops en trainingen richten zich allemaal op communicatie; van Storytelling, Presentatie skills, Feedback geven tot Presence. Begin maart kwam zijn boek uit Leading with Presence (Emerald Publishing) dat hij met zijn 2 collega's van RSM heeft geschreven.  

Dick Krikke ken je misschien wel. Directeur van Develhub en ook jarenlang bij ABN AMRO gewerkt in de rol Head of Development Non-Commercial. Heeft daar vaak met inkoop van L&D te maken gehad. En in zijn huidige rol bij Develhub komt hij in het netwerk in- en verkoop van L&D allebei tegen. 

Aanmelden = gratis

  • Deelname is gratis voor leden en niet-leden.
  • Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button.

​Aanmelden