Develhub Events

21 oktober 2021

Webinar Evalueren met meer impact - ONLINE

Webinar Evalueren met meer impact - ONLINE

Herkenbaar?

Levert jouw evaluatievragenlijst maar weinig input voor hoe je de effectiviteit van jouw training kunt verbeteren? Met de juiste vragen op de juiste manier kan het wel!

Het evaluatieformulier kort na een training is veruit de meest gebruikte evaluatievorm. Vaak gebruiken we schaalvragen als: ‘Wat vond je van de leervorm?’ en ‘Hoe beoordeel je de trainer?’.Vanuit de wetenschap weten we dat er nauwelijks een verband bestaat tussen hoe deelnemers antwoorden in een evaluatie en wat ze uiteindelijk leren. Moeten we onze deelnemers dan niets meer vragen? Jawel! Het gaat erom wat je ze vraagt. En hoe je dat doet.


Het kan beter!

Zonder al te veel inspanningen en complexiteit. Guus van Deelen en Ilona Boomsma leren je in deze gratis praktische online workshop een alternatieve aanpak voor je vragenlijst op ‘niveau 1’. 

Vragen die wél iets zeggen over de effectiviteit. Vragen die oproepen tot verbeteracties. Direct toepasbaar en lekker concreet! Je verlaat de workshop met een toolbox vol tips en vragen die je in jouw praktijk kunt inzetten.
 

Door wie

Guus van Deelen en Ilona Boomsma.

    

Voor wie

Opleiders, opleidingsadviseurs, opleidingsbureaus, opleidingsafdelingen.


Praktisch

Donderdag 21 oktober 2021 van 19.45 - 21.00 uur.
Deelname is kosteloos.
 

Aanmelden

Inschrijven of meer informatie via info@guusvandeelen.nl of mail@ilonaboomsma.nl.

Dit webinar zit helaas vol, maar we hebben goed nieuws! Op 11 november wordt dit webinar herhaald. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.