Develhub Events

3 juni 2021

Webinar Best Practice: Bouw e-Learning met impact! - ONLINE

Webinar Best Practice: Bouw e-Learning met impact! - ONLINE

Met de juiste houding, kennis en vaardigheden klaar voor de (nieuwe) praktijk

Ben je verantwoordelijk voor het opleiden van collega’s of externen? Dan weet je waarschijnlijk dat kennisoverdracht niet altijd het gewenste effect heeft in de praktijk. In dit webinar laten we aan de hand van een theoretisch kader zien hoe je daar verandering in brengt. Zo ontwikkel jij zelf binnenkort een écht doeltreffend online of blended leertraject.
 

Leer hoe je e-Learning ontwikkelt die:

  • de (nieuwe) ideale praktijk als uitgangspunt heeft
  • bewustwording creëert
  • kennis overdraagt
  • en vaardigheden traint

Als je het door ons gepresenteerde kader volgt, raak je het hart, hoofd en de handen van de deelnemer, zodat hij aan het einde van het online programma klaar is om aan de slag te gaan!
 
De inhoud van een online programma is telkens anders, maar de aanpak vrijwel gelijk. Of het nu gaat om e-Learning over veiligheid, onboarding, privacy, wet- en regelgeving of iets totaal anders, we voorzien je van de juiste basis.
Schrijf je in en ontdek hoe jij zelf met de juiste didactische werkvormen, e-Learning met impact kan ontwikkelen!
 

Praktische informatie

Donderdag 3 juni 2021
14.00 - 15.00 uur
Online 


Aanmelden

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.
Over FLOWSPARKS

FLOWSPARKS is een flexibel leerplatform met auteurstool en een LMS (Leermanagement Systeem). De auteurstool bestaat uit formats, templates en programs. De formats maken gebruik van één didactische werkvorm om een bepaald leerdoel te bereiken. Bovendien ziet alles er grafisch perfect uit op elk toestel. Zo kan iedereen binnen een organisatie zelfstandig, snel en eenvoudig e-Learning ontwikkelen.

Toch op zoek naar extra hulp bij het creëren van e-Learning? Onze Learning Developers en Customer Success Coaches denken met je mee. Samen creëren we FLOW: Flexibel Leren in een Online Wereld.