Develhub Events

9 maart 2022

Performance Journey Goes Dutch 2022!

Performance Journey Goes Dutch 2022!Ben jij geïnteresseerd in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Neem dan deel aan de Performance Journey Goes Dutch 2022!


 
De afgelopen 6 jaar organiseerde de 5 Moments of Need™ Academy Europe met veel plezier en succes de Performance Journey naar het Learning event in Amerika. Dit jaar houden ze een Nederlandse versie ‘Performance Journey Goes Dutch’ van 9 t/m 11 maart 2022.
 
Tijdens Performance Journey 2021 word je verder ingewijd en opgeleid in onderwerpen als werkplekleren, de 5 Moments of Need, Performance Support, Adaptief Leren en Learning Analytics. Je ontmoet een grote groep L&D’ers die je netwerk enorm zullen verbreden, en je krijgt de laatste updates van leiders op het gebied van Learning en Development zoals Elliott Masie en Donald Clark.

Daarnaast krijg je de kans om CLO’s van organisaties als Amazon, Colgate en Delta Airlines al je vragen te stellen én word je door de workshops van verschillende Nederlandse L&D bedrijven meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interactieve video, learning analytics, werkplekleeroplossingen en adaptief leren.
 
Tijdens de panel discussie gaan we aan de slag met de thema’s die leven onder de deelnemers. Je kunt hier dus veel uithalen, als je er ook veel in stopt!
 
Je gaat naar huis met een concrete actielijst, een waslijst aan ideeën en verschillende (virtuele) vervolgafspraken met inspirerende L&D collega’s.


 

Programma

Je verblijft in ons prachtige eigen land bij De Heerlickheijd van Ermelo, een luxueus 4-sterren Hotel, Wellness & Congrescentrum op de Veluwe midden in de prachtige natuur. 
 
Je komt aan op woensdag 9 maart 2022 rond 16.00 uur, checkt in en kunt nog even naar je hotelkamer voordat we starten met een borrel. In de avond is er een uniek diner met heerlijke Amerikaanse gerechten, afgewisseld met sprekers en CLO’s van interessante bedrijven.
 
Donderdagochtend 10 maart kun je nog vóór het ontbijt langs de uitgebreide gym, een duik nemen in het zwembad of genieten van de prachtige natuur in de directe omgeving. Na het ontbijt starten de workshops en wordt er aansluitend voor een lunch gezorgd. In de middag heb je na de virtuele workshops wat vrije tijd en vervolgens een gezellig informeel diner.

Op vrijdagochtend 11 maart 2022 zijn er na het ontbijt nog een aantal workshops, waarna de Performance Journey plenair wordt afgesloten en je je kunt voorbereiden op je terugreis.
 

Sprekers

Namen van sprekers die we nu al bekend kunnen maken zijn Elliott Masie, Bob Mosher, Donald Clark (WildFire Learning), Brandon Carson (Delta Air Lines), Mark Wagner (The Hartford), Frank Nguyen (Amazon), Brad Watt (Colgate), Katie Coates (McKinsey) en Julian Stodd (Author, Researcher, Social Age Explorer). Daarnaast worden er ook sessies verzorgd door de deelnemende sponsoren: Drillster, HiHaHo, Courseware, Permento, Next Learning Valley, ICM, Mobitrain, Warp VR en TTS.
 

Covid-19 maatregelen

Zowel de organisatie als de locatie nemen hun verantwoordelijkheden rondom de Covid-19 situatie. Wij volgen de maatregelen m.b.t. de coronacrisis op de voet. Wegens de vaak wisselende maatregelen adviseren wij onze deelnemers om bij eventuele vragen af te wachten of contact met ons op te nemen. Uiteraard zullen wij bij eventuele wijzigingen de deelnemers hierover persoonlijk informeren.
 
Uiteraard volgen we de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM op.
 
Meer weten over de Corona maatregelen op de locatie? Kijk op https://heerlickheijdvanermelo.nl/.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE
 

Locatie

Hotel Wellness en Congrescentrum
De Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1
3852 LA  Ermelo
 

Investering

Deelname aan een virtuele losse workshop: € 95,- per workshop.
Deelname donderdag incl. lunch en diner: € 595,-.
Deelname aan het volledige programma, incl. overnachtingen, ontbijt, lunch en diner: € 1195,-.
 

Korting voor leden

Leden van Develhub ontvangen € 100,- korting. Let op: vermeld dan 'Lid Develhub' bij je aanmelding!
 

Aanmelden

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan spoedig aan via https://www.5momentsofneed.eu/performance-journey/ onder vermelding van Performance Journey en je deelnamekeuze. VOL = VOL, dus wacht niet te lang!