Develhub Events

23 juni 2021

Oprichtingsbijeenkomst HUB Zelfstandig Ondernemen - ONLINE

Oprichtingsbijeenkomst HUB Zelfstandig Ondernemen - ONLINEBinnen het Learning & Development vakgebied kun je op verschillende manieren actief zijn. Velen doen dit vanuit een werknemer of werkgevers positie terwijl anderen hebben gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Develhub verbindt alle L&D professionals binnen het vakgebied en heeft dus ook een groot aantal zelfstandig ondernemers in haar netwerk.
 
Speciaal voor de zelfstandig L&D ondernemers of diegenen die zelfstandig ondernemerschap overwegen, willen we ondersteuning bieden bij wat de specifieke kenmerken zijn van het ondernemerschap in het vakgebied van Learning & Development. Met de HUB willen we deze doelgroep ondersteunen door het verstrekken van informatie of delen van ervaringen over zaken zoals juridische ondersteuning, collectiviteit in verzekeringen, financiële uitdagingen etc. En natuurlijk gaan we met elkaar de ervaringen delen die het ondernemerschap met zich meebrengt.
 

Programma

Onlangs is Develhub de samenwerking aangegaan met PZO. Deze vereniging biedt zelfstandig ondernemers ondersteuning bij hun ondernemerschap en biedt hun leden diverse ledenvoordelen. Met de HUB Zelfstandig Ondernemen zoeken we actief de verbinding met deze ondernemersvereniging. Tijdens deze oprichtingsbijeenkomst onder leiding van bestuurslid en HUB-coördinator John May, zal PZO de samenwerking met Develhub en de dienstverlening naar hun leden toelichten. Daarnaast willen we inventariseren waar de zelfstandig L&D ondernemer behoefte aan heeft.


 
Om alvast een indruk te geven van de events die PZO organiseert vind je hieronder een aantal relevante sessies.  

Datum & tijdstip

Woensdag 23 juni 2021
16.30 - 18.00 uur
via Zoom
 

Aanmelden

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button. Ongeveer een week van tevoren ontvang je de deelnamelink (Zoom).

Aanmelden