Develhub Events

27 september 2021

Next Learning 2021 - Den Bosch of ONLINE

Next Learning 2021 - Den Bosch of ONLINE

De laatste weken gaat het de goede kant op wat versoepelingen betreft. Next Learning kan dan ook niet wachten om jou weer live te mogen ontvangen op 27 september. Natuurlijk zorgen zij ervoor dat dit veilig kan, daarom zijn er dit jaar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Programma

Next Learning gaat Live en Online
Naast het fysieke event op 27 september kun je in de weken voor en na het event ook een uitgebreid online programma volgen (13 sept-15 okt) met interactieve sessies. Allemaal inbegrepen bij jouw deelnameticket, jij kiest welke sessies je volgt.


 

Wat kun je verwachten

Zowel tijdens de online sessies als het fysieke event hoor en ervaar je hoe het leren in jouw organisatie anders kan en welke kansen er zijn ontstaan in het ‘nieuwe normaal’.

Ga zelf aan de slag tijdens de ‘Als een Pro-werksessie’ of laat je inspireren door collega leerprofessionals tijdens de ‘100Humans Learning Story’s’.

Met thema’s als Data & Digitale fitheid, Agile design & development, Werk & Leren en Upskilling & Reskilling belooft het weer een sprankelende editie te worden!

De sprekers op het digitale podium zijn: Gabriël Anthonio, Jitske Kramer en prof. Edward D. Hess. Kijk hier voor alle informatie over het programma.

Er is ook een handige programma flyer, die je hier kunt downloaden.


 

Kosten

Leden van Develhub kunnen ook dit jaar weer deelnemen (congres inclusief online sessies!) met een forse korting van € 550,-:
  • Je betaalt als lid geen € 799,- maar € 249,- excl. btw.
  • Wees er snel bij, want er zijn 50 kaarten beschikbaar voor dit speciale tarief en OP=OP!
  • Per organisatie mogen maximaal 2 deelnemers gebruik maken van dit aanbod.


Aanmelden

Aanmelden kan via de speciale aanmeldlink Leden Develhub. De korting is al verrekend.