Develhub Events

27 september 2021

Next Learning 2021 - Den Bosch of ONLINE

Next Learning 2021 - Den Bosch of ONLINEDe organisatie van Next Learning is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor Next Learning 2021 op maandag 27 september 2021, in Den Bosch of online. De organisatie volgt de ontwikkelingen op de voet en hopelijk kan het jaarlijkse event dit jaar weer live plaatsvinden. Houd onze website en die van Next Learning in de gaten!
 

Programma

Next Learning gaat Live en Online
Naast het fysieke event op 27 september kun je in de weken voor en na het event ook een uitgebreid online programma volgen met interactieve sessies. Allemaal inbegrepen bij jouw deelnameticket, jij kiest welke sessies je volgt.
 
Wat kun je verwachten
Zowel tijdens de online sessies als het fysieke event hoor en ervaar je hoe het leren in jouw organisatie anders kan en welke kansen er zijn ontstaan in het ‘nieuwe normaal’.

Ga zelf aan de slag tijdens de ‘Als een Pro-werksessie’ of laat je inspireren door collega leerprofessionals tijdens de ‘100Humans Learning Story’s’.

Met thema’s als Data & Digitale fitheid, Agile design & development, Werk & Leren en Upskilling & Reskilling belooft het weer een sprankelende editie te worden!

De eerste sprekers zijn bekend. Kijk hier voor alle informatie over het programma.
Er is ook een handige flyer, die je hier kunt downloaden.


 

Kosten

Leden van Develhub kunnen ook dit jaar weer deelnemen (congres inclusief online sessies!) met een forse korting van € 550,-:
  • Je betaalt als lid geen € 799,- maar € 249,- excl. btw.
  • Wees er snel bij, want er zijn 50 kaarten beschikbaar voor dit speciale tarief en OP=OP!
  • Per organisatie mogen maximaal 2 deelnemers gebruik maken van dit aanbod.


Aanmelden

Aanmelden kan via de speciale aanmeldlink Leden Develhub. De korting is al verrekend.