Develhub Events

11 november 2021

Kasteellezing en 3-gangen diner: UBUNTU en Waarom zeggen wij niet wat wij vinden? Over psychologische veiligheid op het werk - Doorn

Kasteellezing en 3-gangen diner:  UBUNTU en Waarom zeggen wij niet wat wij vinden? Over psychologische veiligheid op het werk -  Doorn

Onder het genot van een driegangen diner in Kasteel het Maarten Maartenshuis (Landgoed Zonheuvel) en live muziek van Jeremy Olivier, verzorgt Jan Hille Noordhoff een interactieve lezing over het thema 'Waarom zeggen we niet wat we vinden?'.

Jan Hille ontvangt je op 11 november vanaf 17.30 uur op Landgoed Zonheuvel. Het vertrekpunt voor zijn interactieve lezing is zijn boek 'Waarom zeggen we niet wat we vinden? Op naar een open en veilige bedrijfscultuur'.

Programma

17.30 uur Ontvangst met drankje en live muziek

18.00 uur Korte kennismaking met andere gasten

18.15 uur Aan tafel

20.45 uur Afronding en natafelen voor wie wil met live muziek

Tussen de gangen geeft Jan Hille zijn interactieve lezing waarbij je aan het denken wordt gezet over deze belangrijke vraag: waarom zeggen wij niet wat wij vinden?
Jeremy Olivier - singer/songwriter uit Zuid-Afrika en finalist van The Voice South-Africa - zal eveneens aan het gesprek bijdragen en iets vertellen over de Ubuntu cultuur van Zuid-Afrika.

Na afloop weet je welke factoren cruciaal zijn voor het realiseren van een opener en veiliger bedrijfscultuur en heb je voor jezelf onderzocht wat jou persoonlijk soms belemmert om je uit te spreken en wat je daaraan kunt doen.

Voor wie

  • Directies, management, OR-en, HR-officers die willen werken aan een opener en veiliger bedrijfscultuur.
  • Medewerkers die rondlopen met de vraag hoe zij zich opener kunnen opstellen en meer vat kunnen krijgen op hun werk en leven van alledag.
  • Consultants en trainers die handvatten willen krijgen hoe zij bij hun klanten kunnen werken aan een veiliger en opener bedrijfscultuur.
  • Iedereen die geboeid is door deze vraag en op zelfonderzoek uit wil in een ontspannen en uitnodigende setting.


Locatie

Hotel Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
 

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over kosten en aanmelden.