Develhub Events

18 mei 2022

Denk mee over inclusiviteit in het L&D werkveld - ONLINE

Denk mee over inclusiviteit in het L&D werkveld - ONLINEAls het gaat om het creëren van een bloeiende werkplek en het stimuleren van de betrokkenheid van medewerkers, is inclusiviteit op de werkplek van groot belang. 
 
Hoewel veel organisaties goed op weg zijn naar meer inclusie en diversiteit, zien wij dat er nog altijd ruimte is voor vooruitgang, ook binnen het L&D werkveld. Inclusie op de werkplek helpt om de teamgeest te stimuleren en creativiteit en innovatie van elke werknemer aan te moedigen, ongeacht hun achtergrond, positie of rol. Al deze achtergronden, ervaringen en perspectieven bieden een uniek gezichtspunt dat grote invloed kan hebben binnen organisaties!  


 
En ja, er is al veel vooruitgang geboekt, echter valt er rondom het onderwerp inclusie nog veel te leren! En graag leren we van jou! Leren en ontwikkelen doen we immers samen. Daarom gaan wij, Dick Krikke & Donika Lushtaku, graag met iedereen in gesprek in het digitale kantoor van Develhub! Ja, je leest het goed..met iedereen.  

Dus wil jij graag...

 Een bijdrage leveren rondom dit inclusie.
 Leren van elkaar en met elkaar.
️ Je eigen verhaal en kennis delen met anderen.
 Meedenken over hoe we dit samen - met elkaar - kunnen creëren in de praktijk.
 Nieuwe mensen ontmoeten
 
Meld je dan aan via onderstaande aanmeldbutton. 

De online bijeenkomst vindt plaats op woensdag 18 mei 2022 van 16.00 - 17.00 uur in het online Develhub Kantoor. Als je je aanmeldt, ontvang je een bevestigingsmail met de deelnamelink.

Heel graag tot dan!

​Aanmelden