Develhub Events

21 juni 2021

C-week21 - HÉT ONLINE COMMUNICATIECONGRES

C-week21 - HÉT ONLINE COMMUNICATIECONGRESC-week21 is hét nationale vakcongres voor communicatieprofessionals. Een vierdaags online vakcongres van maandag 21 t/m donderdag 24 juni 2021, waarbij je kennis kunt downloaden en je je kunt laten inspireren op het gebied van communicatie, HR, trends, leiderschap, employee engagement en psychologische veiligheid.

Keynotesprekers zijn Ben Tiggelaar, Afdhel Aziz, Tom Haak en Madeleijn van den Nieuwenhuizen. Pauline de Wilde is dagvoorzitter en kijk hier voor een totaal overzicht van alle sprekers en moderators.

Klik hier voor een interview met Tom Haak over employer branding.


 

Programma

Tijdens deze vier dagen kun je maar liefst 23 sessies volgen. Met dagelijkse topcolleges en inspiratiesessies van bijzondere (inter)nationale sprekers. Klik hier om het volledige programma te zien.
 

Wat kun je nog meer verwachten

Online connecten
Online interactie opzoeken tijdens C-week is een belangrijk element, want op deze manier kun je als deelnemer je vragen stellen aan sprekers, vakgenoten spreken, ideeën en kennis uitwisselen. Het kan allemaal, want via Clubhouse verzorgen we de dagelijkse dosis netwerk- en koffiemomenten. Het Groot Logeion-dictee en een Kennisquiz bieden ook volop de ruimte om met elkaar kennis te delen.
 

Terugkijkmogelijkheid
We kunnen ons voorstellen dat 23 sessies volgen wellicht wat veel is en je niet alles live kunt zien. Daarom kun je als deelnemer op een later moment waardevolle sessies terugkijken via onze mediatheek. Je houdt t/m 31 december 2021 exclusief toegang tot dit platform.

 

Kosten - Korting voor leden van Develhub - Aanmelden

De kosten van een regulier ticket zijn € 225,-. Speciaal voor de leden van Develhub biedt Logeion een korting van 15% aan.
 

Aanmelden

Via onderstaande link kun je een ticket met korting aanschaffen* 

https://cweek21.yellenge.nl/registration/74839358-3349-4187-b806-f1de603a9a9f/#/tickets
 
*Dit ticket staat onderaan onder de naam ‘Ticket partner relatie’. Vermeld bij het aanschaffen van dit ticket in het opmerkingenveld: Develhub21. Dit ticket is voor de hele week geldig.