Develhub Events

14 april 2021

Bijeenkomst HRD Netwerkgroep Brabant Hybride Werken – ONLINE

Bijeenkomst HRD Netwerkgroep Brabant Hybride Werken – ONLINEDe afgelopen periode is hybride werken de nieuwe standaard geworden. Welke impact heeft het werken op afstand voor de leercultuur binnen organisaties? Welke effecten heeft deze nieuwe manier van werken voor het ontmoeten en werken op een fysiek kantoor? Gaan we ooit nog terug naar de ‘oude’ situatie of heeft Corona blijvend iets veranderd aan de wijze waarop we (samen)werken?
 
Graag nodigen wij je uit voor een inspirerende online bijeenkomst van de HRD Werkgroep Brabant op woensdag 14 april 2021 vanaf 16.00 uur  Het thema van deze online bijeenkomst is: ‘Werken doe je thuis, ontmoeten doe je op je werk. Hoe draagt L&D hieraan bij?'.
 

Sprekers

Tijdens deze online inspiratiesessie worden we door Jeannette Gerritsen, Senior Business Consultant Learning and Development van ABN AMRO en Hans Ramaker, verantwoordelijk voor Learning Innovation & Technology bij Signify, meegenomen in de veranderende wereld van leren en ontwikkelen.
 

Programma

We starten met een korte inleiding op beide cases (ABN AMRO en Signify). Vervolgens gaan we op een interactieve wijze aan de slag met vragen als:
  • Werken doe je thuis, ontmoeten op kantoor. Is dat hoe de toekomst eruit ziet?
  • Wat betekent deze vorm van hybride werken en wat maakt het anders? (mindset, sturen op resultaat in plaats van op aanwezigheid en wat is daar voor nodig, wanneer is het succesvol)?
  • Wat kan Learning & Development bijdragen aan remote working?
 
16.00 uur            Introductie op cases ABN AMRO en Signify
16.15 uur            Inhoudelijk programma, inclusief pauze
17.30 uur            Afronding  
 
Het belooft een interactieve sessie te worden met actuele thema’s, ondersteund door twee prachtige praktijkcases.
 

Gratis deelname voor leden en niet-leden

De online bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden en niet-leden en vindt plaats op woensdag 14 april a.s. via Zoom. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin de Zoom-link om deel te nemen.
 

Aanmelden kan tot 12 april 17.00 uur

Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button. De bijeenkomst vindt doorgang vanaf 10 deelnemers. Uiteraard hopen wij op een grote opkomst. De inschrijving sluit op maandag 12 april om 17.00 uur!

Aanmelden
 

Informatie

Heb je vragen, neem dan contact op met Naomi van der Graaff via naomi@buroheron.nl.