Develhub Events

12 mei 2021

atSync Leertraject De Perfecte Online Training, ontdek nu hoe! - ONLINE

atSync Leertraject De Perfecte Online Training, ontdek nu hoe! - ONLINEOmdat jij een hoge kwaliteit van je trainingen belangrijk vindt en een duurzaam leerrendement beoogt voor de deelnemers, wil jij weten hoe je een impactvolle training of leertraject Live Online geeft. Jij wilt dat het kwalitatief goed is. En geen gedoe met de techniek. Maak je je daar misschien zorgen over? Dat begrijpen we. 
 
Wil je de handvatten om ook online de betrokkenheid van de deelnemers te vergroten en volop mogelijkheden te creëren voor interactie? Wil je geen energie lekken aan randvoorwaarden en wel betrokken deelnemers die op het puntje van hun stoel zitten? Exact dat ontdek je in dit leertraject.  
 
Het leertraject start gegarandeerd op 12 mei en duurt 8 weken. Het bestaat uit 5 live online sessies van elk 2.15 uur, gebruik van een online leerplatform (1 jaar lang toegang toe) met oefeningen, opdrachten, documentatie en uit individuele coaching.  

Concreet resultaat is jouw (her)ontworpen, (her)ontwikkelde en voorbereidde online training/leertraject
 

Programma

Kijk hier voor meer informatie over de inhoud en het programma.


Data & tijdstippen

De live online sessies zijn van 9.00 - 11.15 uur op:

Woensdag 12 mei 2021
Woensdag 26 mei 2021
Woensdag 9 juni 2021
Woensdag 23 juni 2021
Woensdag 7 juli 2021
 

Kosten & korting voor Develhub-leden 

De kosten van deelname zijn € 1.145,- per persoon ex btw. Vanwege het partnerschip met atsync kunnen we onze leden een mooie korting aanbieden. Leden van Develhub betalen slechts € 1.070,- ex btw. Gebruik deze kortingscode POT20210512 bij je inschrijving. Deze korting wordt verrekend met de aanbetaling van 25% die bij inschrijving wordt voldaan.
 

Aanmelden

Meld je hier aan met de kortingscode.